10月中一人去巴黎倫敦旅行 有無巴絲加入一兩日

117 回覆
0 Like 4 Dislike
如無意外,我10月頭開始就會喺巴黎住。
到時可以一齊玩呀各位

住宿齊晒 巴黎有兩日可一齊遊攬
住宿齊晒 巴黎有兩日可一齊遊攬

倫敦22號 同巴黎兩日
有冇plan喺巴黎咩地方遊下呀?

無plan 去過好多次 重遊舊地咋
大家岩傾我可以帶你遊
到時可以一齊玩呀各位

嚟搵我

返緊咩工呀巴打?
我過到去得閒可以搵你飲下咖啡

一齊飲
到時可以一齊玩呀各位

嚟搵我

返緊咩工呀巴打?
我過到去得閒可以搵你飲下咖啡

一齊飲

好呀,但我冇tg

經常住係巴黎
經常住係巴黎

有無咩餐廳好介紹
想問巴絲打一個問題 我上網睇到有人話搭火車由Paddington去Windsor & Eton central既話 係火車站可以同職員講買joint ticket 咁castle個門票就會平左
但我睇左好耐 只見south west train由waterloo去Windsor & Eton Riverside先有joint ticket
有冇人知paddington仲有冇joint ticket賣?
想問巴絲打一個問題 我上網睇到有人話搭火車由Paddington去Windsor & Eton central既話 係火車站可以同職員講買joint ticket 咁castle個門票就會平左
但我睇左好耐 只見south west train由waterloo去Windsor & Eton Riverside先有joint ticket
有冇人知paddington仲有冇joint ticket賣?

唔識 幫推
enjoy 巴黎真係好正,生活寫意

想旅居巴黎

想旅居巴黎

我去完已經決定搵辦法定居,退休生活一定好撚定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞