娛壹咁樣比Viutv羞辱都走去奶 真係好撚癲

145 回覆
574 Like 24 Dislike
大家看到的ViuTV主場訪問、活動、記者會片段,其實是我們出資買片的;幸而,非ViuTV主場舉辦的活動,《娛壹》沒有被外間孤立,能受邀出席採訪。不過,在採訪上亦曾遇到阻攔,MIRROR不能拿着《娛壹》咪牌,試過在新城勁爆頒獎禮的後台,當MIRROR接受各傳媒訪問時,《娛壹》遞上咪牌入鏡,卻遭人一手搶去咪牌阻止,最後在力爭下,只能除下咪牌才可訪問MIRROR。
唯一例外是早前MIRROR宣傳新團歌的訪問,還有COLLAR一個未出街的訪問,《娛壹》要幾經爭取,才獲彈性放寛處理。對於部份Viu員工友善以待,《娛壹》心存感激!
賤過狗
賤過狗
《娛壹》心存感激!
原來係condom
《娛壹》心存感激!
呢個時候就唔出嚟講尊重傳媒 反而仲日日報道
真係好撚低賤啊娛壹
打手就係鍾意佢咁壞
中資viutv批鬥黃娛壹?
喂 你屌viu定屌新城呀
對於部份Viu員工友善以待,《娛壹》心存感激!

轉風改寫mirroe醜聞仲多人睇
其實YouTube 有好多channel 都係因為報導mirror上位
娛壹同魔方都係
雖然前者有蘋果前員工光環
但娛樂新聞唔似米紙咁獨家

唔報mirror 吸引讀者
唔通報尹光胡美儀蓋鳴輝梅雪詩?
如果保留以前風格
把口夠賤
而唔係一開頭同班傻閪粉一齊捧佢地
妖台應該俾返幾分面佢等佢寫得好睇d
一齊捧=當佢地底泥洗俾面
娛壹個班咪就係以前壹週刊狗仔隊專搞鳩人個班友,唔好以為係under蘋果就大撚晒有光環先得
個個記者都得係得你唔地得,係因為佢地個朵一早臭晒
奶到冇晒尊嚴
娛壹真係越嚟越過分
Cap個圖又當係新聞
唔好叫娛壹
直接叫岸九
魔方係咩
娛壹大部份都唔係蘋果既人 只有三兩個來自副刊青雲路 佢地借有前蘋果員工係度做水鳩黃絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞