老鳳:上連登無裝VPN俾警察起底捉到,仲有冇資格做IT人??點解唔裝VPN???

239 回覆
193 Like 23 Dislike
send嘢前要個user自己入email address再用server個hash校對,之前連仔講過啦。你自己去忘記密碼到試吓就知個運作係點。
當佢流程係真,最後send email系統一樣有記錄,當然你可以話佢off record,其實講到尾都係信與不信
又話自己係日本送花俾安倍,點知原來又係呃我哋,隻死賤畜原來自己就打政府工,但係日日網上煽動人去反政府,佢都夠賤格啦,抵死啦!大快人心,為連燈除害
連登仔要將哩啲黃絲批鬥到死
on9先會有政府電腦睇
自己無電話咩

就算連政府wifi 都可以用VPN
其實係。

但係如果連仔真係主動俾資料人,被捕嘅點會得零聲十幾單?依度個個都幾乎講過一啲政府唔啱聽嘅說話,連仔要挖俾黑警一句query就撈晒啦,仲要慢慢查兩三單兩三單出?

唔係話唔質疑得,但一句冇根據嘅vpn冇用兩句連仔深潛默認就講晒就有啲離地。都仲未講嗰兩件共通點就係政府出來嘅,邊個知係咪佢哋自己疏忽俾cam影到/政府機trace到。

從來網絡安全最大弱點都係個user本身,盲估冇證據就話係連仔所為都幾老屈吓。
叫人唔移民唔再打政府工 搞到咁多ap grade走左
原來為左自己上位做ap2
依家抵撚死
it人: it人話用vpn唔會出錯唔為意自爆咩?
非it人: 一定係曾經自爆

結論: 唔關連狗事囉dllm樓主
可以交代啲咩又話自己無交資料你咪又係唔信
同埋it人大撚晒咩,講到識it就個個變到annoymous咁,係香港你捉100隻it狗99隻都唔敢guarantee可以避開政府監視,淨低一隻就係過份自信嘅傻鳩
有冇懶人包

反正做IT admin
所以話樓主低鳩能
push
國安處拘2男子涉煽動作為 均曾於俄羅斯社交網站VK發佈反政府、提倡港獨、煽動他人使用暴力的帖文
https://lih.kg/3097802

當日新聞
呢位樓主帶風向spin去VK
啲留言個個講到好似唔關連登事咁

過幾日啲人先後知後覺原來係連登有份

再過兩日啲人發現老鳳唔見左
之後開post問

其實老鳳係咪真係比國安拉左?
https://lih.kg/3102331

其實到而家都未confirm係咪佢俾人拉左
連仔係應該向會員交代邊個會員被拉
國安處落案起訴34歲男子一項「作出一項或多項煽動意圖的作為」 明日上午在西九龍裁判法院提堂
https://lih.kg/3098628

又係嗰位樓主
成個post又係隻字不提連登
之後樓下【一線鷹迷(迷羊)】幫手放大VK同洗版
其實等多幾日睇下老鳳會唔會蒲頭就知啦,呢兩日佢俾人咁恥笑法,如果真係唔係佢,佢點都會蒲頭瘋狂屌人發洩
用舊登邀請碼reg
push
當年200萬人上街,班狗都可以隋便任拉幾萬人
佢地無咁做,用TG整散人群再慢慢拉幾隻
一黎拉唔晒,二黎拉晒200萬人香港無人返工供樓運作唔到,三黎監獄無咁多位
犯法 藏有黑客軟件
就算用政府WIFI又如何? 知你部手機MAC address/ IMEI 又點揾你個人係邊個.....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞