老鳳:上連登無裝VPN俾警察起底捉到,仲有冇資格做IT人??點解唔裝VPN???

232 回覆
191 Like 22 Dislike
一定知?
先唔講連仔知唔知先,就算知都唔講得,國安case會被警告唔可以透露消息

咁皇天尻殺死撚左未?

已經俾人拉撚左啦喎
公佈定唔公佈有乜撚野分別?
而家係叫連仔問警方佢地,邊兩個會員俾人拉左
之後公佈返警方同佢講既消息,話返俾其他會員知咋喎

不如你用下個腦諗下野先啦
向警方了解
之後向會員交代返警方既回覆
公佈定唔公佈就自己諗啦上到庭
雖然香港已經無法律可言
但你叫到係連仔公佈真係指名道姓係呢2個會員比人拉既
即係自己幫國安做埋採證咁撚荀?
為左滿足你自己個人好奇心要送果2位會員上路
不得不說個服字

完全無撚腦
咁咪首先向警方查詢
公佈返警方既回覆
最後如實向會員交代

唔撚係潛水囉屌佢老味

而家你地班友仲要幫埋佢地諗計拆
幫佢諗埋潛水既理由

好撚野
每次聽到有手足被捕都好難過,雖然幫唔到啲咩,但係出返嚟之後如果睇到個留言,希望你知道,唔係個個連登仔都會落井下石,至少會有人因你被捕而唔開心,希望手足順利打得甩
屌,仲唔撚明?
透露消息係唔犯法,人地大你先叫你唔好講住查緊案
你on9?
無人叫連仔做採證
係叫連仔問警方,拉左邊兩個會員
警方公佈又好唔公佈都好
之後將警方講既野轉述返俾咁多位連登仔知

連仔只係做轉述角色
因為被捕者係係連仔個平台犯國安法
所以佢係有理由問警方呢方面既案情

你係咪咁撚柒咁都聽唔明人地講乜
監就人地坐,冷氣就你涼。講嘢係無責任既
咁咪向會員講「佢地知道係邊兩個會員,但因為國安case所以唔可以對外公佈」

呢個係其中一個可能性
但起碼都叫做左野
而唔係好似而家咁深潛

屌,仲唔撚明?
合理推論 10/10
以前就係,衣家新香港時代啦
柒撚得過你到2022年都唔明我無野講呢句野係代表乜
講多錯多都唔撚知
乜撚野叫連仔採證
你就真係腦裝屎咁撚樣
親身經歷,比人大過叫認罪,事實係乜證據都未有想大你
不嬲班狗都係靠嚇
條傻閪仲叫連仔主動比料幫國安採證
200iq
咁大家都知,D狗係街睇你唔順眼都可以強姦你,HK NO LAW
pish
佢地查案關我鬼事,我有權講野
無人叫連仔向警方提供任何資料喎
我係叫連仔向警方查詢
係邊兩個會員俾人拉左
無叫過連仔主動比任何資料

讀好啲中文先上連登啦好唔好呀
家下班狗剩係話拉左2條友係經lihkg發言而拉咋喎
由頭到尾都無講過佢2條友係講左d乜 或者到底係咪真係關lihkg事都係得班狗把口講
一陣連仔真係去confirm完繼而公佈埋會員名 點名係邊位會員比人拉既
咁個會員以往既所有留言都即時變哂罪證喎
你自己用下個腦先啦
所以而家係要連仔公佈究竟係邊兩個會員被捕

喂柒頭 30幾分鐘前你自己講過既野轉個頭唔記得走去叫人讀好d中文先上連登?
你除左腦裝屎之外仲腦退化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞