老鳳:上連登無裝VPN俾警察起底捉到,仲有冇資格做IT人??點解唔裝VPN???

239 回覆
193 Like 22 Dislike
至少都交代係邊兩個會員被捕
所以想知其實係咪真係老鳳被捕
有機會唔係

呢樣野要連仔先至可以confirm
但係連仔繼續深潛
其他連登仔繼續覺得無問題

出個聲明都好呀嘛
巴打係咪姓柯叫南?
分清楚先
唔會幫 / 會害 完全兩件事嚟, so far我都係傾向信連仔
樓豬就好落力引火力落連仔到
而家風向係要人格謀殺被捕者
佢地一係自爆,一係就用政府network上連登
所以係抵撚死
之後就無人再追問連登安全性
或者係邊個會員被捕等等既資訊

請十個PR好過你出一份聲明
出完聲明仲要俾人狂屌

而家既連登就係咁樣運作架啦
你想連尼住點證實邊個被捕?
係佢眼中,佢最多睇到邊個帳號幾多日無動作
一個連登會員無上水除咗係被捕之外,仲可以係主動潛水、壞電話、唔記得密碼、響應ViuTV藝人號召戒連登之類
原因多到數唔晒,連仔根本唔會知係咩原因
佢證實到邊個被捕嘅話,你先至要驚
假設警方向連登攞料,話某某犯了刑事罪行
連登極可能在唔知乜嘢罪行之下提供資料都唔出奇
邊個話用左vpn就代表一定trace唔到?都弱智既
電郵問警方資料
會員係你間公司平台犯國安法
都有權問警察係邊個會員
之後要事後作出事後處理account 問題等等

之後公開電郵書信內容俾會員睇
淨係連登比資料都好快跟到,鎖定幾個目標再跟蹤
【認真】你係咪仲未裝VPN?
https://lih.kg/2473747
所以而家係要連仔公佈究竟係邊兩個會員被捕
老鳳有高登acc
警方公佈話佢係係連登發佈犯國安法言論

咁連登係咪應該要向警方問返係邊個會員係佢個平台度犯國安法呢?
用VPN係跟唔到個人,但你登入/填自己資料/信用卡AC之類就好快比人跟到
除非你個人係外地同用外地network。否則透過本地network其實點都搵到你,唔好真係當班狗IT係廢。記住網絡同電訊供應商都係佢地既人
佢俾人知道高登acc咩名,搵早死果邊拎email再叫isp 果邊check email,唔係佢咪咬唔到
有啲vpn係可以郵寄cash去交錢
或者用bitcoin

唔好assume全部vpn都係要你個人資料先至申請到
最後唔好assume老鳳係因為咁所以俾人拉
之後令件事不了了知

連仔係應該有責任交代返邊兩位會員被捕
起碼都係要嘗試去了解事件
Apple privacy relay vpn 有無用

咁連仔應唔應該了解下係邊兩位會員被捕
之後向其他會員交代?
先唔講係咪真係老鳳件柒頭比人拉
你要連仔公佈究竟係邊位會員比狗咬係想果2位會員死得更快定點?
用下你個腦諗野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞