老鳳:上連登無裝VPN俾警察起底捉到,仲有冇資格做IT人??點解唔裝VPN???

239 回覆
193 Like 23 Dislike
公務員(老鳳)涉「連登討論區」發煽動意圖帖文提堂 還押候訊
https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=7594997&page=5
重點係邊個回覆?
this?

不過估唔到高登都有人推到五頁

想搵返呢個原post
感覺vpn無乜用
你轉咗第二個國家ip又點?
個ACCOUNT仲係嗰個名
唔通又改account?
如果仲用cookies即係癈
如果唔用cookies不如直接用chrome 無痕仲好
如果話加密,條key都係經網絡send俾你
佢一開始截到你條key已經可以tap哂你啲嘢?
一直都有呢啲疑問
無錯
但好似無人講呢樣野
一出事個個都話係被捕人自爆就算鳩數,唔關連登交唔交人事
之後我再出post話要交代
啲友就轉哂口風話咩唔信得過預左乜乜物物,係連登講鳩野係自己白痴點點點
總之啲風向都係吹向連仔永遠都唔需要出黎交代
試推
【突發】連仔SHADOW BAN左我叫佢交代老鳳被捕一事嗰兩個POST!!!!!!!!
https://lih.kg/3106573
test
郁唔郁到?
我仲以為淨係得我推唔郁

你個留言一小時前
碌返落條list
根本連你都推唔郁

個post俾連仔shadow ban左
help test

又一個test證實推唔撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞