[新歐洲] 西歐一間小學一年級全班合照, 睇完先再決定是否要在歐洲落地生根

318 回覆
238 Like 394 Dislike
應該要去高加索山揾
樓豬黃種人去歐洲溝淡人就得,黑人就唔得
西非?
小農dna係陶傑用基因來比喻文化
而佢唔係第一個咁做 呢個概念 英文叫做meme(唔係啲鳩圖)
https://en.wikipedia.org/wiki/Meme
我要遺傳學界嘅定義,咩叫“純種”、“白人”、“純種白人”
哦,唔怪得
屌你老味寫小說咩而家
我想移民就移民,去邊就去邊啦
話知佢係2046嘅婆羅乃
九唔搭八
退1萬步,就算歐洲唔及以往咁美好
咁同香港倒退嘅速度比吓
無北非人同黑人法國撚贏到世界杯咩
眼唔夠藍 fail
呢啲post同東歐嗰啲垃圾白人至上一樣
Pin ….根本同bno班友一樣
Don』t tell me climate change doesn』t exist
似日日睇Tucker Carlson D咩Great Replacement睇上腦就真喇
第一 呢張係2019年愛爾蘭嘅相嚟
第二 呢間學校之所以多黑人 係因為佢係methodist school 喺愛爾蘭信methodism嘅多數係黑人
所以呢張相同你攞伊斯蘭中學張班相出嚟話香港俾人入侵一樣

事實上 愛爾蘭嘅非裔人口係唔過2%

而且即使世界各地嘅犯罪率都同貧窮掛勾
只有一組人係唔會咁 就算窮 犯罪率都依然相對低
就係移民
https://worldcrunch.com/world-affairs/illegal-immigrant-crime-rate

你諗吓假設你喺香港移民去其他國家
你第一時間係諗點樣適應、搵錢、建立社交圈子
根本無閒情逸緻去犯罪
如果我要開post論證支那人沒有一個是無辜的 我絕對會咁做
要搵實有 例如支共各省份嘅黨員數量係有好多estimate

立論要拎base rate出嚟係好基本嘅嘢
而家呢個post得一張Ireland小學一年級嘅相 一個sample point 然後就唔知點樣直接generalize到去全西歐
呢個post甚至連「Ireland所有小學都有呢個情況」都未show到
咁點樣認清事實?
如果純粹叫樓主拎data證明自己論點就係左膠咁我冇嘢講

btw唔係大陸人 係支那人/中國人/蝗蟲
一撚早叫法國入非洲足協
一單還一單
蛔同黑對歐洲嘅影響正負面都有,但負面嘢有太多都太過份
西方殖民主義又未去到玩爛既 冇西方殖民東南西非用多100年都開化唔到 殖民係必然會發生既事黎 只係相對上西方記錄哂所有細節姐 印尼 越南 馬來西亞 比中國殖民仲早過西方啦只係中國冇記載咁多細節姐
理想 VS 現實

不過巴黎係過度幻想,支那係打飛機發白日夢
法國得巴黎多殖民地黑人都比佢哋吹到就嚟淪陷
你地唔駛拗,網上所有圖片都係個別事件,網上討論唔會搵到真實答案,依家唔係寫論文,就算論文都未必研究得深入,只係realiable d 咁解,網上鳩噏吓咪算
想問樓主你想說明啲乜
有黑人又點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞