[新歐洲] 西歐一間小學一年級全班合照, 睇完先再決定是否要在歐洲落地生根

318 回覆
238 Like 394 Dislike
nigga
梗係啦
東歐本土D白人自己都一堆走撚哂去西歐揾食
歐洲咁大
邊大先
係事實又有咩好笑
柏天尼夠係意大利移民後代又駛唔駛笑
黑命貴
遲D冇撚哂白人
D力架同南亞後代
最鐘意就係BLONDE
直情係OBESSEND BLONDE
而白人社會同BLONDE 而家潮流都係搵BBC同BLACK
一黎有道德高地既打卡位
二黎高一人等
歐洲邊到呀,答我啦

個個講移英你就攞左膠歐洲黎講
你自己上reddit同鬼佬講
我只係quote返啲事實

同埋佢地明顯係笑緊白人vs黑人
而唔係純正法裔人vs外族
我覺得要睇成個國家既教育 經濟
非洲教黑人 同歐洲教既黑人
無可能一樣
張相的確係真
但係單憑一張相就可以推論到事實嘅全部?
全個西歐得呢一間小學?(p.s. 張相間小學應該係喺Ireland)
係咪每一間西歐小學嘅ethnicity distribution都係同相入面一樣?
小學呢個age group嘅distribution同其他age group係咪一樣?
每個西歐國家本身個distribution係點?
冇呢啲data點認清事實?
其實重點係黑人既滲透力
包括文化同生育能力
唔係歧視 佢地真係互相吸引 同OBESSEND
黑人同白人女人
好似evra咁 兩任都係典型法國女人
金髮碧眼
資料來源?
所以有咩好笑
同埋一堆講英文既笑法國係咩真知灼見咁把炮值得專登提出黎
咁你話大陸人之前
應該好似你咁講
去拎哂D數據出黎先好話入面好多都係小粉紅同五毛
每個省份distribution係點
每個age group 既distribution 同比例係點
之後先認愛事實話人
另一半咪又係新香港人
係外國人眼中亞洲人同黑人有乜分別
係你一開始拋書包笑連登仔唔知法國本身都有其他白人國家既移民&後代
事實上係你錯focus,唔知嗰張英文meme想笑啲咩
遲啲會加埋香港人
讀下法國歷史再講嘢啦
想去其他地方移民
但係又笑9其他地方移民
外國就係包容你哋有色人種先會俾你bno平權
好心你哋香港黃種人就唔好當自己係白人之下其他人種之上
請讀完遺傳學再出聲講基因
Pin this
過幾年班bno畢業到其他國家右癌拎英國畢業照話點解英國咁撚多黃種人、種族共融好撚左膠乜乜柒柒、還我白色歐洲
其實邊個話人種係以洲去區間?
點解歐洲就會係白人社會,然後非洲就等於黑人社會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞