[新歐洲] 西歐一間小學一年級全班合照, 睇完先再決定是否要在歐洲落地生根

318 回覆
238 Like 394 Dislike
老老柒柒
呢邊學校有色人種比例的確係超高
我起呢邊搭巴士(倫敦zone3,唔算係窮區)
會起格離見到成班小/初中學
望過去,白人可以係得1-2個

不過我覺得文化教養先係重點
人天性都係崇優
冇外力影響下再柒既種族
過2-3代都會潛移默化變返正常歐人價值觀
其實我好欣賞你呢句唔好歧視黑人。
但係白人其實都好分種族去睇人。佢哋一向認為白人至上。
我認為最好大家可以做到,唔歧視黑人,但又唔崇洋,咁先最有民族尊嚴。
其實我好欣賞你呢句唔好歧視黑人。
但係白人其實都好分種族去睇人。佢哋一向認為白人至上。
我認為最好大家可以做到,唔歧視黑人,但又唔崇洋,咁先最有民族尊嚴。
唔係修養
係教養
其實我唔支持左膠大愛
但係唔係咁你根本冇辦法移民
就剩低革命一個辦法
弱智人士都識上連登?

係香港的南亞人如果唔係移民,唔通係石頭爆出嚟?
其實張相等於香港宜家既小學,只不過人地有顏色分到
我真心覺得種族歧視係人既天性黎 係睇你會唔會仲出面咁解

因為人係鐘意分高低 (職業 種族 低等動物 數唔哂)
講真種族主義者都係留返喺香港啦,千其唔好去英國,如果唔係你會好辛苦。
想問下樓主根據中共口吻 台海打左未
香港人 移民到港共 怕左?
漢牲搭順風車搭咁耐,眼見白鬼司機義載黑鬼乘客心諗「仲得了?」,然後就反手對住個白鬼司機指點江山甚至要求個白鬼司機放開個軚盤畀漢牲揸返車
真 仲要成日放大南亞人行為
人地移民 比面你先黎黎 行街紙咪行街紙
都唔明點解夾硬放大佢地 講到香港同大陸人唔會姦淫擄掠咁
仲有第二三代個d都拎香港身份證 本土香港人
同大家一樣 唔明點解要針對佢地
唔好意思,黑人真係低賤過中國人好多
一個二個移民撚移去外地
之後瘋狂恥笑、惹火其他移民過去嘅種族、社群
希望香港人遲啲移民唔會他朝君體也相同
你講真相黎做乜,班大愛膠完全無正視真係係數據上睇得出某啲族裔係特別多罪案發生喎

如果唔係點解倫敦東咁 L 出名
Africa?
咁驚黑人就唔好諗移民歐洲,還是中國最適合
一個種佔5-10 wor 大陸係n個種wor
同埋你要睇番percent, 英國白人為主,足球流氓佔幾多白人既percent先。

我個人就見親美國Asian hate crimes 都係黑鬼為主,唔知你有冇留意啦
On9 而加左翼當道係唔比寫咁既論文架… 你唔好活係自己既世界,你星期一打比你professor問下啦
你痴撚左線啦 咩叫比面你先黎
Asian接受西方文化教育
點都好過黑人 不可教化
西歐邊度先.
法國土生土長本身, 唔少係黑人.
南亞手足唔係比面你先移民黎係咩
係巴基斯坦同南亞好衰咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞