[新歐洲] 西歐一間小學一年級全班合照, 睇完先再決定是否要在歐洲落地生根

318 回覆
238 Like 394 Dislike

這是2022年的歐洲

不要想著2008年的歐洲, 卻移民到2022年的歐洲
非洲黎 嚇唔唔到既
法國?
要unlocked 角色?
歐洲定非洲
大家唔啱聽唔啱睇
都唔使屈我五毛/PR
我只係擺一張真實發生嘅相
只有認清事實先可以保護自己
FRANCE ANIME vs FRANCE REALITY
https://youtu.be/9CS5PyWzXhg
五十步笑百步,望下d中小學幼稚園有幾多係操流利廣東話先
一定係羅德西亞
香港一班合照都半班蝗啦
呢個Po再講就會compare支人同黑人邊個高級啲
中學肯定要日日比力架玩三穴
蚑那既幼稚園

[突發]支那人喺江西一間幼稚園砍人,造成3死6傷
https://lih.kg/3099953
左膠個種多元文化共融好ON9,地球文化多元我好認同,耶教文明圈,伊斯蘭文明圈,儒家文化圈,佛教文明圈各自發展,和平共處,而家你又唔係走去人地地方滅人文化,係要格硬將自己地方玩多元文化共融,消滅自己民族文化
之但係咁,你班港產支畜對歐洲嘅貢獻仲少撚過力架,人哋至少踢埋國家隊
巴黎有一半都係黑人
我真係唔明點解留言衝出嚟要同支那人比

支那地獄鬼國係人都知

同討論歐洲有咩關係?

所有嘢要差過支那先叫做差?
globalisation
btw 張相係愛爾蘭, 唔係法國, 因為法國更加誇張
Paris Syndrome
其實係咪真係咁多人唔知 法國本身就多黑人(法屬非洲殖民地移民後代)
笑巴黎多黑人 同 笑英國點解咁多BNO香港人一撚樣

樓主幅相
英國都係咁 黑人區小學係咁架啦
你不如問下點解張相一個華人都無好過
扔個字出來就算
無全球化無血汗工廠uniqlo買條褲都無咁平啦
你地係咪以為法國國家隊D白人就冇移民或者移民後代
其實呢啲又唔係包晒頭巾嗰啲極端原教穆斯林
如果膚色代表一切嘅話 照你套邏輯咁作為黃種亞洲人香港班BNO Visa holder又學乜撚嘢移居英國啊 咪又係搞到成間學校過半係黃種人學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞