深夜限定心事台 (589)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你太惡了
我係鐘意你
冇乜戲好睇
最緊要係睇陪你睇戲果個
洗乜人陪
ptgf 秒秒都係錢
冇錢請
搵工!
做兒子
你收皮
又係你呀
成日比你捉到我做兒子
大家好 我係蝦天婦羅
今日我喺度想同講我最近發生左嘅一啲事。

喺上幾個月,我喺依個group見到有個女仔喺度問左啲問題,於是我就pm答佢。就係咁,我地之間嘅緣分就喺度正式開始。

我同依個女仔開始每一日都wts傾好多嘢,學業嘢 私人嘢 甚至感情嘢,我地乜都可以傾一餐。可能就係因為咁,我地兩個就慢慢對大家產生左好感。依個女仔亦都對我好好,就算無論我有幾多缺點都好,佢都會願意無條件咁包容我同接納我。我對佢嘅感情,可以話唔止係好感咁簡單,而係愛。為左佢,我可以付出我嘅一切比佢。雖然我而家grad左,但我有時都會同佢番學校温書。佢英文唔好,我可以幫佢translate d notes做中文幫佢温書。

但係我最近做左啲對佢唔住嘅事,可能我自己冇考慮清楚同做事太衝動太魯莽,亦都希望好想快d出pool嘅關係,於是我口講就鐘意佢,但轉過頭又走去同第二個女仔話對人有好感。
我知道我咁樣做係好衰,但我而家係好好好後悔,我深刻反省自己,發現原來自己做得好錯好錯。因為我咁做真係好hurt佢。但事後,我好後悔,好後悔傷害左一個愛我嘅人。同埋我發現對佢先有真正嘅感情。我知我係罪該萬死,亦歡迎大家批評公審我。

我地喺依半個月期間經歷左好多嘢。事到如今,我只係想佢番嚟我身邊。冇左佢,我以後都唔知可以點生活落去。我好希望佢可以原諒我,我地可以番到以前咁有傾有講,而唔係好似而家咁大家嘅關係搞到咁彊。我依幾日都好depress好anxiety, 我驚我再咁落去會撐唔到好耐。

大家都睇到我肯願意放低面子,面臨大家批評嘅機會,我都同大家分享依件事,證明左依個女仔對我嚟講係幾咁重要。

我喺依度打依篇嘢唔係想博大家同情,而所以希望大家可以幫我做個見證,如果佢肯原諒我嘅話,我會承諾我會改過同對佢好,唔會再hurt佢。為左佢,我甚至可以辭去admin 職務,唔再做依個群組嘅admin。

睇到依個msg嘅妳,希望你可以原諒我一時糊塗嘅行為。唔好嬲我啦,好唔好?

最後希望大家都可以珍惜眼前人。
你勁識吹
你點知的
你做未
當呢道fb?
所以我選擇咗自己住 等自己可以stay away from people
懷疑條友我可能識
kam撚?
講嚟聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞