[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (80) X-H2S變死貨?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
xe4好似多左一個ETERNA BLEACH BYPASS
有用開影劇場同演唱會for archive 用
覺得接受到
有時太暗會對唔到
有防震追星點都好啲既 手柄揸得耐都舒服少少

利申 冇用過sony 部xs10係防潮箱 用緊xt30ii
不過我休閒用 完全唔係專業用
就算影演唱會都係想影燈光visual 多
xs10 對焦同xt30其實差唔多
如果真係想有大進步要xh2s
xs10同xt30ii對我黎講最大分別係反mon
但上網只係訂到xt30ii訂唔到xs10
嘅然雙開緊,追星用番索吧
師兄你真係想買左好耐
xe4訂左幾錢
Fever而家只可以連1680買,淨機就冇
一部靚既印相printer連墨水貴到痴線
有冇巴打知道出面有邊間係會做散客印相既
同埋價位又係點
試過幾蚊一張果d印相既效果真係唔係幾滿意
CANON
唔明
搵過canon官網淨係見有賣printer唔見有代印服務
原來擺左係活動到
如果唔出56.2 II 呢支都有啲興趣
兩支唔同焦距,冇衝突可以買晒

支13 .4 真心幾好 一改紫邊問題 邊位唔差 係影星開盡光圈有彗差
最緊要係13.4冇對手
但中長焦prime呢個range vitrox 自己已經有支85.8二代
對上仲有友xf90
所以如果75.2賣三千幾四千,又要收到1.8/2先可用,咁不如買支xf90二手好過

但如果1.2佢都可以賣二千幾又keep到質素就唔同講法
原廠都冇啦 90得f2 1.2又係56 60係 Macro
所以咪話要等睇review睇下佢全開質素係點先,全開可用先係1.2,收一級先可用我就當佢1.8算
如果買水貨係咪去四寶/ 三陽都穩陣?新手想聽日出旺角買部xt30ii 入坑
Check清楚好啲
最好搵個識既fd一齊去
唔好買filter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞