Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (34) MD KC盃

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Hero我覺得遲早有500鑽deck
新pack除左奇美拉仲有咩係必抽
出左link4後的邪惡雙子卡組
https://youtu.be/GlHLY_mZKN4
奇美拉咩牌用
大部份融合deck都落得
鑽4打足幾個鐘先上到一級
強度高到on99,做錯一步就收硬皮
幾次升級前一場就被派牌員制裁
先攻4手坑
配烙印DECK入面既冰劍龍
月頭2個星期就係咁
頭幾日唔係好撚得閒同埋心理好健康都唔建議打
打打下會有好多陰間DECK出黎
之前季季都top rank,而家已經無所謂
月尾先衝啦
咁早鑽1冇意義 個個爭住投做唔到日任
前面留返係白金場打返D新手hea住做日任仲好
對面又唔會秒投降 又會成日打錯牌
如果月中有event又可以打白金場

每日打一兩場月尾都差唔多鑽五鑽四 再打返幾粒鐘衝上去就搞掂
岩岩解任務,白金1打贏左一場之後連續2場遇到嘅對手都係贏就升級,入到場佢地秒投,無啦啦推左我上鑽5本身仲諗住今季躺平算
人地唔想升
呢件都係我本身想做既事
點知最後一場俾對面投得快過我
有一款地球俠白龍封面嘅卡包係要用唔知咩道具抽嘅,知唔知咩黎同係咪可以照抽?
出杯賽多左好多人玩番
打牌會送既抽獎卷
抽d唔可以分解既卡
聽日包野少少地抽兩口
整返副無烙印既despia玩下先
剩係得消血龍同奇美拉
恐啡肽同甲蟲騎兵勁唔勁?
好型
恐龍本身多靠神字輩一邊counter一邊壓血。但咁會導致一係成手本家冇神字counter擋唔住對方展開,一係成手神字冇本身然後比人打一拳就GG。對比主流起手多數有幾個補點黎容忍手坑,過到其中一個就ok,恐龍比較似係要起手3-4張都好靚,先可以做到又有本家融合,後場又有足夠counter頂到你下turn繼續操作。

個人感覺恐龍係只要手氣差啲,已經冇辦法用技術補足

甲蟲未玩過,唔知佢嘅展開方式
有奇美拉之後despise應該上到T3,諗緊落唔落勇者軸
驚投唔切嘅
擲完公字斷線咪包輸
係咪得地球俠白龍呢個pool?抽獎卷易攞?
係,你當每贏一場有幾張
thx ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞