有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
其實填左個google form係咪都係唔會寄保溫袋嚟但係要去西環office搞又好麻煩

我電單車 星期一填form 星期三打嚟話寄出咗 星期四收到保溫袋
仆街uber成日俾d 800m-1km既單
行撚到仆街又岩岩好無得claim車錢

利源東街上干德道玩過未
我玩過 我真係玩過

特登GOOGLE MAP搵返D距離
真係成撚日派岩岩好1km既單
一來一回2km真係痴撚線

我試過旺角道派到廣華街嘅單

行曬全個行人專用區接單碎料啦

唔敢再行不過依家送去奧運返嚟個程都係冇單

琴晚送嗰頭啲私樓 行返半粒鐘出旺角

同一條天橋一晚行幾次

做中環不斷輪迴條半山電梯

一個午餐四次
堅道落山浸狗屎味直頭嘔出來
屌佢
頭先喺中環派到上舊山頂道
我睇Google map仲要岩岩好1.1km 冇得搭的士

上櫙山頂道好撚想死

陰公
我都係干德道咋
想問港島區做邊度好d?
想問港島區做邊度好d?

中上環
我想問可以係邊度claim番的士錢 ?
whatsapp左個客服問,但係未應

我之前都搵唔到upload方法, 之後係app開返做左果張單, 係help入面是9但搵個topic直接問, 過兩日佢就話係對話upload就得

其實填左個google form係咪都係唔會寄保溫袋嚟但係要去西環office搞又好麻煩

我電單車 星期一填form 星期三打嚟話寄出咗 星期四收到保溫袋

巴打做左幾耐?
電單車多唔多單?

巴打做左幾耐?
電單車多唔多單?

UberEats來港時初初做Walker 嗰時有高峰時間有包底 11-2 6-9齋坐都有三四百一日 不過無乜單 成日喺商場坐做自己嘢

啱啱考到P牌咪JOIN做電單車 單就比Walker多啲嘅 因為遠近嘅單都畀你 不過都係睇彩數 可以單接單 又可以等40分鐘先有單 星期六日就多啲單咁囉

巴打做左幾耐?
電單車多唔多單?

UberEats來港時初初做Walker 嗰時有高峰時間有包底 11-2 6-9齋坐都有三四百一日 不過無乜單 成日喺商場坐做自己嘢

啱啱考到P牌咪JOIN做電單車 單就比Walker多啲嘅 因為遠近嘅單都畀你 不過都係睇彩數 可以單接單 又可以等40分鐘先有單 星期六日就多啲單咁囉

thx 巴打,諗住出架車做星期六日
巴打做邊區多?

巴打做左幾耐?
電單車多唔多單?

thx 巴打,諗住出架車做星期六日
巴打做邊區多?

我都係貪方便所以做屋企附近(紅磡,但佢有時又會派佐敦、油麻地、尖沙咀嘅單。星期六日做一日(講緊11-21)都有五六百嘅(連奬金計),講真就唔多,不過夠free囉
聽講袋鼠同熊貓有$75個鐘包底,見過有師姐做袋鼠11-21做咗三單有八百幾蚊落袋 。不過熊貓唔請P牌,袋鼠好似要人介紹先入到,同埋兩間都要報更

因為UberEATS搵嘅錢唔多,如果等登出車嚟做UberEats就唔係太化算,玩吓幫補吓都OK嘅

Between 申請緊做順Phone車(電單車),見佢有啲包鐘單派食物(應該係麥麥送),有$76一個鐘,每個鐘包底2單,之後每單加$20 等緊佢批
另外有無巴打打過上去hotline? 聽客服嗰啲口音唔似本地人,好好奇佢哋係咩人
另外有無巴打打過上去hotline? 聽客服嗰啲口音唔似本地人,好好奇佢哋係咩人

呀叉

啱啱拎咗保溫袋要$100按金

請問你呢個Bag係幾大個架? 有冇得孭架

呀叉

似係大6 D call center
一個二個暑假衝出嚟做
而家中環變撚咗公厠啦

有得孭,可以放到一兩袋野
呢個唔係細嘅手提袋咩 大嗰個孭袋好鬼重 不過唔知而家walker仲有無派大嗰個袋

Hi佢..佢寄比我果個咁L大個既...佢有冇比你揀款架?

當書包用都得,抵番哂

認真:可以問吓佢可唔可以換,不過可能要親自上西環office。但上面有巴打話而家好似唔洗用保溫袋都得

當書包用都得,抵番哂

認真:可以問吓佢可唔可以換,不過可能要親自上西環office。但上面有巴打話而家好似唔洗用保溫袋都得

其實佢冇強制要求一定要用袋 , 係我同佢講我仲未收到個袋果陣, 佢話隨時可以Online做住先。 加上依家天氣咁L熱, 本身都夠晒保溫喇 我家下都冇著佢衫同用佢袋, 但秋冬季就應該冇得走
美國做緊

美國做好冇搵?

美國有人踩單車送 仲要踩好遠
一個二個暑假衝出嚟做
而家中環變撚咗公厠啦

agger
中環lunch得三張單
起馬過左暑假先多返

其實做步兵唔用呢個袋都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞