有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
岩岩批左要填form
即係要扣200蚊?
同埋要收到袋先開工?
但見有巴打又話唔洗

而家真係唔知 因為我上個月尾註冊既
就唔洗填啲咩form 又冇話保溫袋要比按金
當時淨係話兩個禮拜後會寄保溫袋比你
之後聽過話有位巴打問過話過多幾個月先要用保溫袋
又聽過話有巴打講可以比你自己選擇用保溫袋定紙袋
而家唔知啦 但係我知有巴打就比人扣左一百蚊按金
但係我就冇比人扣錢 又冇人通知我要保溫袋 所以真係唔知

我扣左200呀
之前做左幾單,個balance仲係負數
個保溫袋俾我當儲物箱用

不過唔緊要啦
好似到你唔想做uber
個袋又冇穿冇爛 會退返比你
岩岩批左要填form
即係要扣200蚊?
同埋要收到袋先開工?
但見有巴打又話唔洗

我扣左200呀
個保溫袋俾我當儲物箱用

不過唔緊要啦
好似到你唔想做uber

係呀,佢之前都咁講,話遲下唔做有得退返
= =早知reject佢啦
反正夏天整個袋焗住佢同翻蒸d飯無分別
用唔著
岩岩批左要填form
即係要扣200蚊?
同埋要收到袋先開工?
但見有巴打又話唔洗

我扣左200呀
個保溫袋俾我當儲物箱用

不過唔緊要啦
好似到你唔想做uber

係呀,佢之前都咁講,話遲下唔做有得退返
= =早知reject佢啦
反正夏天整個袋焗住佢同翻蒸d飯無分別
用唔著

落雨做就帶保溫袋穩陣啲
起馬唔會整濕個垃圾紙袋
另外注意下唔好用啲5p表情符號 唔該
其實係咪港島區先多單?啱啱行咗大角咀一轉都冇單
其實紙袋即係餐廳自己裝野食既袋?
今晚唔開工, 怒叫外賣發洩
等左一星期,終於批啦
其實紙袋即係餐廳自己裝野食既袋?

UberEATS 應該有提供紙袋比餐廳用
等左一星期,終於批啦

加油

等左幾耐呀?

等左幾耐呀?

夜晚等咗差唔多20分鐘
dklm
三日喇, 都無send msg 比我
dklm
三日喇, 都無send msg 比我

我等左1星期,等下啦
今日上去佢office拎袋加開通ac
想問開通完係咪唔洗即刻輸入銀行戶口
諗住去hsbc開個戶口唔洗扣手續費
未入銀行戶口可唔可以開住工先?
一開嗰陣做過一排 以前步兵都有$80+/h
呢排無聊開返嚟做 冇單
我已經喺高峰時間 企正喺建議嘅位成個鐘
呢排無聊開返嚟做 冇單

等左成晚
新手步兵住灣仔,屋企用住電腦上線
頭先做左兩單糖水糖水好撚好做,去到鋪頭已經放定等你拎,d人淨係叫一碗好撚輕
自己又熟路,行5分鐘都送完

夜晚淨係做到一張單
頭先做左兩單糖水糖水好撚好做,去到鋪頭已經放定等你拎,d人淨係叫一碗好撚輕

巴打車錢都慳返

巴打車錢都慳返

頭先有單送支那少婦
本身開唔到門保安又行開左,打俾佢要佢落樓拎
嘩屌著到戰鬥格咁
呢排無聊開返嚟做 冇單

諗都諗到啦,而家冇初初開時咁多promotion
又暑假突然多左咁多人join做送餐
實冇單啦
路路賞獎金係咪即日未顯示到?
頭先lunch time做左兩單應該有$20但仲未show到出黎
路路賞獎金係咪即日未顯示到?
頭先lunch time做左兩單應該有$20但仲未show到出黎

唔會顯示架好似
但係最後出糧會照出埋
好似係
諗住聽日直接上去佢office搞

請教下巴打,我用緊sun mobile果d慢4G,用佢個app會唔會load唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞