有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
如果我搭巴士點 claim 車錢
如果我搭巴士點 claim 車錢

可能喺張紙仔寫低
咩站去咩站 搭幾多號巴士
幾點上車 幾點落車掛我諗
不過打電話去問會好啲
路路賞係咪做幾單就有番單×10既錢?

我屌佢老母? 依家個行返落山

巴打做西環?

巴打做西環?

係呀 仲諗住有四五十蚊

下次穿過HKU east gate上去
係咪一超過1.1km就可以搵車搭

我打左電話 坐的士上去 問題係要行返落去 嗰頭先要冇單

的士有得claim?
屌, 兩日未覆, 岩岩又send mail話我未upload ID
之前明明Send 好左叫我等消息

屌,啲sms亂鳩咁嚟

一時話文件搞掂好晒等收保溫袋就可以開波
一時話寄保溫袋會delay叫你直接上office拎
轉個頭又話仲未upload文件呀?快啲upload啦
今日又話我啲文件搞掂晒,快啲填地址收保溫袋...

仲要次次唔同電話號碼send嚟
咁大間公司,咁撚混亂

又話walker 係800米之內 ?
屌, 兩日未覆, 岩岩又send mail話我未upload ID
之前明明Send 好左叫我等消息

屌,啲sms亂鳩咁嚟

一時話文件搞掂好晒等收保溫袋就可以開波
一時話寄保溫袋會delay叫你直接上office拎
轉個頭又話仲未upload文件呀?快啲upload啦
今日又話我啲文件搞掂晒,快啲填地址收保溫袋...

仲要次次唔同電話號碼send嚟
咁大間公司,咁撚混亂

係,d sms真係唔知佢做乜鳩

我岩岩都係特登過西環做 不過夜晚撞正遊行 封左西邊街 同埋唔係特別多錢

我岩岩都係特登過西環做 不過夜晚撞正遊行 封左西邊街 同埋唔係特別多錢

啲路會唔會好斜 好難行?

我打左電話 坐的士上去 問題係要行返落去 嗰頭仲要冇單

我打上台佢問我有冇車上去 老撚都話冇 之後佢叫我坐的士
頭先張單 用Google map睇 要行1.5公里 都唔知佢點計

啲路會唔會好斜 好難行?

未拎野食都好啲 如果拎住南記果啲行上去就想死
日日 send埋d on9 sms都唔批,做咩姐你
日日 send埋d on9 sms都唔批,做咩姐你

我都等左好耐

我打左電話 坐的士上去 問題係要行返落去 嗰頭仲要冇單

我打上台佢問我有冇車上去 老撚都話冇 之後佢叫我坐的士
頭先張單 用Google map睇 要行1.5公里 都唔知佢點計

打邊個電話?58xx嗰個?
啱啱登記左做新手步兵,係中西區做有咩要留意?

今日全日喺屋企上線都食白果

今日全日喺屋企上線都食白果

巴打做邊度?
今日成果

仲有$100路路賞 正
今日成果

仲有$100路路賞 正

呢個先係今日
今日成果

仲有$100路路賞 正

呢個先係今日

邊區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞