有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
送大廈洗唔洗成日要登記?
成日覺得呢D 登記先最煩...
申請完要等佢件衫先可以開始做?

唔洗架 頭兩個禮拜就咁送就得
但係過左兩個禮拜好似就要用佢個保溫袋?
今個禮拜係我第二個禮拜做
所以唔太清楚

問過佢地, 過左兩個禮拜之後可以選擇要uber袋或者keep住用餐廳紙袋

有得用紙袋就緊係用紙袋啦
唔洗咁煩
送大廈洗唔洗成日要登記?
成日覺得呢D 登記先最煩...

要呀 通常都要登記
做左兩個禮拜冇做 又少單又少錢
夏天行到身水身汗
每星期出糧唔用匯豐花旗仲要扣15蚊手續費
你做埋我果份
真心想問下...我試過幾次由同一間餐廳送去同一個地方....

但每次收既錢扣埋bonus都係唔一樣....

相差好遠....試過29, 又試過36蚊....

佢地點樣計每次既wages架?
做左兩個禮拜冇做 又少單又少錢
夏天行到身水身汗
每星期出糧唔用匯豐花旗仲要扣15蚊手續費
你做埋我果份

其實都啱
真係行到身水身汗
真心想問下...我試過幾次由同一間餐廳送去同一個地方....

但每次收既錢扣埋bonus都係唔一樣....

相差好遠....試過29, 又試過36蚊....

佢地點樣計每次既wages架?

呢個我真係唔知喎
可能係有路路賞/加成
有陣時佢會X1.1/1.2/1.3
或者一單多10蚊咁計
要睇返佢個app有冇寫
我住西貢,有無得做
我住西貢,有無得做

好似冇
垃圾公司 無單果陣就食風 底薪都無
垃圾公司 無單果陣就食風 底薪都無

其實係
不過hea下等有單都ok既

btw...岩岩serach 過下
巴打有無做其他?
袋鼠好似會有時薪

巴打有無做其他?
袋鼠好似會有時薪

咩黎

巴打有無做其他?
袋鼠好似會有時薪

Search左
但係好似要set available time
咁係咪即係唔可以鐘意幾時上線就上線

巴打有無做其他?
袋鼠好似會有時薪

Search左

咁我又唔知, 我都有填左表,
不過好似而家唔太會請...

巴打有無做其他?
袋鼠好似會有時薪

Search左

咁我又唔知, 我都有填左表,
不過好似而家唔太會請...

我諗應該限左幾時要返架啦
應該唔太啱我
我電單車uber除番開都係55蚊個鐘 大部份時間食風
我電單車uber除番開都係55蚊個鐘 大部份時間食風

騎兵
做foodpanda仲好

熊貓得港島先有得做。新界區等食風

可唔可以隨時做?

熊貓得港島先有得做。新界區等食風

我港島啱喎 但係可唔可以隨時上/落線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞