有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
邊有單接單咁多吖
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/finance/20170710/56931820
【錢銀實驗室】外賣時薪$90!記者實測做UberEats「步兵」

其實係
仲要一定唔只十分鐘一單
等單 接單 等取餐 送餐 行返等單個位
半個鐘搞掂一單都算係咁
成個lunch time 淨係做咗一張單

邊區呀

九龍西大角咀個頭

旺中果邊會唔會好少少

旺中應該最好
依家係咪唔洗扣200按金?

應該係
UberEATS| 恭喜,你的文件已被批核,請你到此填寫簡單資料: t.uber.com/hkeatsvob 我們會根據你提供的地址寄出相關物資(如:保溫袋)。你的帳戶會在你收到物資後盡快開通, 咁就可以隨時賺錢,每送一單獎$30-35。 。
收到依個SMS ,咁即係幾時開得工
UberEATS| 恭喜,你的文件已被批核,請你到此填寫簡單資料: http://t.uber.com/hkeatsvob 我們會根據你提供的地址寄出相關物資(如:保溫袋)。你的帳戶會在你收到物資後盡快開通, 咁就可以隨時賺錢,每送一單獎$30-35。 。

我冇填過啲咁既野嘅
UberEATS| 恭喜,你的文件已被批核,請你到此填寫簡單資料: http://t.uber.com/hkeatsvob 我們會根據你提供的地址寄出相關物資(如:保溫袋)。你的帳戶會在你收到物資後盡快開通, 咁就可以隨時賺錢,每送一單獎$30-35。 。

我冇填過啲咁既野嘅

我估佢唔係步兵?
屯門係咪冇咩可能有單
屯門係咪冇咩可能有單

暫時屯門好似係冇ubereats
收 費
4.匯 入 匯 款 之 收 費 如 何 ?
本 行 會 按 每 宗 由 海 外 銀 行 直 接 匯 至 本 行 之 交 易 收 取 手 續 費 HKD65, 「 優 越 」 理 財 客 戶 可 獲 豁 免 。
若 由 海 外 匯 入 匯 款 經 本 地 銀 行 以 CHATS 形 式 轉 交 本 行 者 , 則 視 乎 匯 入 貨 幣 收 取 每 宗 交 易 費 HKD15 。

有無巴打用恆生知佢會收 65 定 15
得恆生 account

UberEATS 嗰到寫你叫你自己問返銀行

返 full time 無時間去問 公司附近又無恆生 屌

叫fd幫你問下?

uber本身用咩銀行?

唔知呀
我淨係知匯豐唔洗手續費
Citibank都好似係 冇記錯既話

中銀洗唔洗手續費

UberEATS 嗰到寫你叫你自己問返銀行

返 full time 無時間去問 公司附近又無恆生 屌

叫fd幫你問下?

uber本身用咩銀行?

唔知呀
我淨係知匯豐唔洗手續費
Citibank都好似係 冇記錯既話

中銀洗唔洗手續費

呢個要問返你自己銀行
窩打老道呀差
窩打老道呀差

乜事
窩打老道呀差

乜事

亂入地址
同我講顧客永遠是對的喎
呢度uber
窩打老道呀差

乜事

亂入地址
同我講顧客永遠是對的喎
呢度uber

即係點?
唔係太get 到...
窩打老道呀差

乜事

亂入地址
同我講顧客永遠是對的喎
呢度uber

即係點?
唔係太get 到...

Call support ed
btw...大家出左糧未?
Up 完自己張相又要等
想快d返工呀屌
我唔知係咪揀錯做車手
係咁叫我upload 車牌
而家點搞

自從接左呢一單奪命斜後 中上環已被bam 真係不了

俾人bam了????

自從接左呢一單奪命斜後 中上環已被bam 真係不了

俾人bam了????

有電梯wo
我唔知係咪揀錯做車手
係咁叫我upload 車牌
而家點搞

打電話去問下啦
btw...大家出左糧未?

未收到 可能聽日

批核完仲要等佢寄啲野黎先開通到

你步兵定車手
步兵可以即刻開波 好似係

你步兵定車手
步兵可以即刻開波 好似係

步兵
但我個apps仲係咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞