有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Btw唔鐘意送大型屋苑 又登記又7又1 勁能煩

都係一張身分證搞掂
我又冇乜所謂

我宣布 最煩係送御封王電

邊到黎

都係一張身分證搞掂
我又冇乜所謂

邊到黎

大角咀

都係一張身分證搞掂
我又冇乜所謂

邊到黎

Sor 嬲得滯 講錯左 應該係
帝峯·皇殿 屌四粒字都錯
今日做左三單
去漾日居 個程 屌佢老味 搵路搵左半個鐘

你係邊企有漾日居單

我住旺角係樓下上線就有😂
堆偽豪企既名,次次問路都無人知我嗡乜

都係一張身分證搞掂
我又冇乜所謂

邊到黎

慘手
堆偽豪宅既名,次次問路都無人知我嗡乜

自從接左呢一單奪命斜後 中上環已被bam 真係不了

都係一張身分證搞掂
我又冇乜所謂

邊到黎

堆偽豪企既名,次次問路都無人知我嗡乜

用google map咪得 唔洗問啦

嘩你仲痴線過我 我上次去堅到咋

嘩你仲痴線過我 我上次去堅
其實呢啲都未算最慘,最慘嘅係依家啲新樓盤啲名你完全諗唔到係邊

嘩你仲痴線過我 我上次去堅

呢一單之後我唔敢再online 冇車搭 行到成隻狗咁 先賺的果$33
今日做左三單
去漾日居 個程 屌佢老味 搵路搵左半個鐘

你係邊企有漾日居單

我住旺角係樓下上線就有😂

嘩你旺角去漾日居好遠wo
批左
得閒玩下先

會唔會一次叫你送好多個餐?

無電梯上?
上次我中環上般咸道有3條電梯上

無電梯上?
上次我中環上般咸道有3條電梯上

Soho條扶手梯喺中環呀嘛 呢單堅係得樓梯
我今日填左資料,到依家都未有消息
批左
得閒玩下先

唔會 但多唔多野就難講
旺角區 南記最重 叫親都兩個餐 又遠
港島區d人好鐘意叫少少野都送 送過幾單叫一碗糖水 有碗仲要係綿綿冰

今日填冇咁快啦 你預聽日/後日
批左
得閒玩下先

唔會 但多唔多野就難講
港島區d人好鐘意叫少少野都送 送過幾單叫一碗糖水 有碗仲要係綿綿冰

夏天外賣綿綿冰

今日填冇咁快啦 你預聽日/後日

thx^^
批左
得閒玩下先

唔會 但多唔多野就難講

夏天外賣綿綿冰

早幾頁聽佢哋提過
真係變咗食糖水喎
FoodPanda or UberEATS?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞