有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
今個星期大家賺到幾多?

五百幾

我六十幾ja (做左2單)

成個禮拜喎講緊
我18單

我七百幾
今個星期大家賺到幾多?

五百幾

我六十幾ja (做左2單)

成個禮拜喎講緊
我18單

我七百幾

終於批咗
終於批咗

+1
收 費
4.匯 入 匯 款 之 收 費 如 何 ?
本 行 會 按 每 宗 由 海 外 銀 行 直 接 匯 至 本 行 之 交 易 收 取 手 續 費 HKD65, 「 優 越 」 理 財 客 戶 可 獲 豁 免 。
若 由 海 外 匯 入 匯 款 經 本 地 銀 行 以 CHATS 形 式 轉 交 本 行 者 , 則 視 乎 匯 入 貨 幣 收 取 每 宗 交 易 費 HKD15 。

有無巴打用恆生知佢會收 65 定 15
得恆生 account

終於批咗

+1

我問佢打嚟問我有冇啲咩問題,跟住我問個袋,佢話唔一定要,不過有啲人做咗幾個星期後紙袋太易爛啦所以先攞
終於批咗

+1

佢打嚟問我有冇啲咩問題,跟住我問個袋,佢話唔一定要,不過有啲人做咗幾個星期後紙袋太易爛啦所以先攞
終於批咗

+1

佢打嚟問我有冇啲咩問題,跟住我問個袋,佢話唔一定要,不過有啲人做咗幾個星期後紙袋太易爛啦所以先攞

批左係咪已經可以即刻接單做?
終於批咗

+1

批左係咪已經可以即刻接單做?

Yup
hea 做左五日 有咁多
想問show左轉帳係咪係咪今日就收到錢

Delay一兩日左右啦你預
想問下份糧係幾時出一次?

一個禮拜 銀行過數

唔該
巴打做左好耐?

兩個禮拜咋

一個禮拜 銀行過數

唔該
巴打做左好耐?

兩個禮拜咋

巴打不如開tg gp 傾?
收 費
4.匯 入 匯 款 之 收 費 如 何 ?
本 行 會 按 每 宗 由 海 外 銀 行 直 接 匯 至 本 行 之 交 易 收 取 手 續 費 HKD65, 「 優 越 」 理 財 客 戶 可 獲 豁 免 。
若 由 海 外 匯 入 匯 款 經 本 地 銀 行 以 CHATS 形 式 轉 交 本 行 者 , 則 視 乎 匯 入 貨 幣 收 取 每 宗 交 易 費 HKD15 。

有無巴打用恆生知佢會收 65 定 15
得恆生 account

UberEATS 嗰到寫你叫你自己問返銀行

一個禮拜 銀行過數

唔該
巴打做左好耐?

兩個禮拜咋

巴打不如開tg gp 傾?

有諗過架
不過開tg gp傾冇人推post
驚人地睇唔到
有錢齊齊搵呀嘛
試過星期六中午叫南記,成個幾鐘都無人pickup張order,嬲嬲搵cs cancel order
係咪照download ubereat 個apps 就有得做
申請左一次都唔做 得唔得
係咪照download ubereat 個apps 就有得做

但日日sms煩鳩住你

但日日sms煩鳩住你

梗係得閑先同佢做架啦

但日日sms煩鳩住你

梗係得閑先同佢做架啦

但我住將軍澳,下下出九龍過海做會唔會好on9
或者係等人時間去做
試過星期六中午叫南記,成個幾鐘都無人pickup張order,嬲嬲搵cs cancel order

Where?

但日日sms煩鳩住你

梗係得閑先同佢做架啦

或者係等人時間去做

我住天水圍都走去旺角做

但日日sms煩鳩住你

梗係得閑先同佢做架啦

或者係等人時間去做

我住天水圍都走去旺角做

一個禮拜 銀行過數

唔該
巴打做左好耐?

兩個禮拜咋

我註冊個時up左依張相
我註冊個時up左依張相做icon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞