有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
想問下今晚上環1.5倍,上環係咪都係多數送山

多數係 跟本果度d路就大部分唔係上山都係勁斜

唉但我又想去,1.5倍呀

係有1.5倍但係唔多單囉我覺得

九龍區分分鐘仲多

都係平日先做穩陣啲
星期六日冇乜單
個個都放假冇人嗌外賣

你今日送邊區
啱啱送埋帝柏
不知幾好態度
有無巴打試過送到之後 個客問返你要收幾錢

冇喎
想問下今晚上環1.5倍,上環係咪都係多數送山

九龍區分分鐘仲多

都係平日先做穩陣啲
星期六日冇乜單
個個都放假冇人嗌外賣

你今日送邊區

旺角 冇乜單

九龍區分分鐘仲多

都係平日先做穩陣啲
星期六日冇乜單
個個都放假冇人嗌外賣

你今日送邊區

旺角 冇乜單

你試下尖沙咀 頭先我係佐敦住宅區都有單 去佐敦拎 送尖沙咀
可能旺角太多人做
可能旺角太多人做

接到了
可能旺角太多人做

接到了

無知一問:
uberEATS做步兵係唔係一定要用佢地個保溫袋,同埋件uber T shirt?
旺角冇單中
旺角冇單中

成功兩個禮拜啱啱好廿程
不過冇填推薦人
送左一兩次之後就無左帶個保溫袋出去
又大個又柒
新人報到

等批中
垃圾
全晚一單
完場
晏晝一單
夜晚一單
以後星期六同星期日真係狗都唔屌
冇單既

試過 見到有個女人比200幾蚊 心諗唔係掛比咁多tips load左load估佢應該以為自己無比錢 好撚老實同佢講 唔洗比 結果一蚊tips都無

試過 見到有個女人比200幾蚊 心諗唔係掛比咁多tips load左load估佢應該以為自己無比錢 好撚老實同佢講 唔洗比 結果一蚊tips都無

如果收左真係fatfat

如果收左真係fatfat

人地知道比左兩次錢實嘈啦
呢d錢貪唔過

BTW申請左ubereats等批

個客知道左實投訴
好彩你拒絕
如果唔係應該奶野
星期六日做真係蝕到入肉
兩日加埋online 8個鐘
結果得5單
星期六日做真係蝕到入肉
兩日加埋online 8個鐘
結果得5單

平日呢?

星期六上午交齊文件,依家都未批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞