有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
lm
我正式宣布
星期六夜晚同星期日下晝都係辣殺
根本就冇乜單
岩岩送帝峰皇殿 又難搵 登記又要專登走去唔知邊度 勁煩

三期書局入口

而家就知
想問下今晚上環1.5倍,上環係咪都係多數送山

多數係 跟本果度d路就大部分唔係上山都係勁斜
deliveroo送外賣都要電話面試

仲要上office簽約攞野不過有啲全職deliver賺好多嫁

咁煩
仲諗住得閒開黎玩下

講彈性都係uber彈性啲

呢個肯定既
但係人工好似唔夠其他兩個高
有好有壞囉

袋鼠有老底55$一個鐘 有時成個鐘都冇單
咪輕鬆過uber囉 但價錢就同uber差唔多 叫多少少咁大把

唉但我又想去,1.5倍呀

試下囉 唔試過你又唔安樂嘅啫
後生仔無事嘅當做多啲運動囉,不過真係好想變巴打話齋記得帶水毛巾同風扇仲有尿袋 啲電倒水咁倒
其實我有諗過買架電動滑板送野,然後個保溫袋用純色

我有fd都咁講 不過成本都好高下 同埋送個陣其實好多樓梯

我旺角呢邊冇乜樓梯,係多警察姐

咁可以收收皮

係有1.5倍但係唔多單囉我覺得
做foodpanda仲好

可唔可以隨時做?

九龍區分分鐘仲多

咁可以收收皮

行路可能安全D
其實有冇人諗話自己叫自己送

叫個平茶記餐比自己
會唔會check到係同一個人

試過啦,叫完係餐廳門口等派單,結果叫兩單都唔中,跟住條友嚟到我叫佢過一陣先禁完成,自己就拎番屋企開餐

咁可能系統自動編到唔會派比送餐員

你用同一個ac?

唔係,前後試咗兩晚4個ac + 都派唔中送餐ac

咁可以收收皮

行路可能安全D

滑板應該得
冇車牌就算做步兵係咪都申請唔到?

應該係我之前註冊既時候揀錯左
唔知有冇方法改

應該係我之前註冊既時候揀錯左
唔知有冇方法改

你試下打去/whatsapp uber問一問

九龍區分分鐘仲多

都係平日先做穩陣啲
星期六日冇乜單
個個都放假冇人嗌外賣
有無巴打試過送到之後 個客問返你要收幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞