有冇巴絲做緊UberEATS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
deliveroo送外賣都要電話面試
其實有冇人諗話自己叫自己送

叫個平茶記餐比自己
會唔會check到係同一個人
如果成日揀好近或方便既單先接
個系統會唔會有penalty?
如果成日揀好近或方便既單先接
個系統會唔會有penalty?

無得揀單

叫個平茶記餐比自己

試過啦,叫完係餐廳門口等派單,結果叫兩單都唔中,跟住條友嚟到我叫佢過一陣先禁完成,自己就拎番屋企開餐

叫個平茶記餐比自己

試過啦,叫完係餐廳門口等派單,結果叫兩單都唔中,跟住條友嚟到我叫佢過一陣先禁完成,自己就拎番屋企開餐

咁可能系統自動編到唔會派比送餐員
幾好玩好似打機派任務

叫個平茶記餐比自己

咁可能系統自動編到唔會派比送餐員

你用同一個ac?

仲要上office簽約攞野不過有啲全職deliver賺好多嫁
少弓仆街,一個鐘1單已經叫好
全職做一定死
今日送左單上環
地鐵出口送去堅道
屌你老母個樓梯
好撚痴線

Soho果邊有條電梯可以上到conduit road
而家出發去旺角
今日送左單上環
地鐵出口送去堅道
屌你老母個樓梯
好撚痴線

Soho果邊有條電梯可以上到conduit road

Wtf
呢排見好多人都一齊做
溫馨提示:
有幾樣野一定要帶
外叉
紙巾/紙巾

替換既衫

因為uber個導航好廢 要自己開google map睇路 用電用得好快 記住帶個外叉

呢排天氣又濕又熱 送一兩單就爆唒汗 帶紙巾/毛巾抹下啲汗會比較好

水就唔洗多講啦 出完汗飲多啲水會好啲 不過你鐘意過7仔買野飲都ok既

替換既衫就隨意啦 因為我個人會狂出汗之後焗住唒 最尾成個人勁臭汗味 所以帶件衫會穩陣啲
另外就係如果途中有咩問題既話
可以打電話去5808 9987
呢個係UberEATS 既熱線電話
不過我唔知佢地辦工時間係幾點到幾點
至少我琴日就8點9打過去都仲係ok既
少弓仆街,一個鐘1單已經叫好
全職做一定死

睇你咩時間啦
午餐同晚餐都唔錯既
如果有加成/路路賞既時候
不過唔洗受氣 都算係咁啦

仲要上office簽約攞野不過有啲全職deliver賺好多嫁

咁煩
仲諗住得閒開黎玩下

咁煩
仲諗住得閒開黎玩下

唔想煩咪做UberEATS 囉

咁煩
仲諗住得閒開黎玩下

講彈性都係uber彈性啲

咁煩
仲諗住得閒開黎玩下

講彈性都係uber彈性啲

呢個肯定既
但係人工好似唔夠其他兩個高
有好有壞囉

凌晨整,唔知等到幾時

凌晨整,唔知等到幾時

我諗今日或者聽日就應該得
岩岩送帝峰皇殿 又難搵 登記又要專登走去唔知邊度 勁煩
係新之城涼住冷氣等單
岩岩送帝峰皇殿 又難搵 登記又要專登走去唔知邊度 勁煩

啱啱送隔離朗御
Ok wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞