好撚好撚普通的14天日本鳩HEA之旅(東京->大阪)

415 回覆
29 Like 21 Dislike
8/6/2017 Day3
(氷川丸->紅磚貨倉->中華街->新宿->池袋)

照舊都係11點鐘先起身
是是但但喺池袋駅入面食個麵飲杯啤
12點左右先出發由池袋駅搭去元町中華街駅,歷時大約一個鐘。
一上到去已經見到條中華街極富中華特色既世嘉 再行多十分鐘左右去到山下公園,
就見到今次既目的地—郵船氷川丸 咁呢架船就喺1930年開始啟用,直到1960年為止。家下就變咗博物館入場費300円
一入到船就都係參觀下啲設施 話說嗰時以為呢個女廁都係參觀既一部分,點知原來真係女廁黎 好撚彩咁啱入面冇人 入咗去女廁影咗張相 遙望過對面就係尋日去過既川崎 坐喺度吹下海風都咪話唔歎,差啲訓着 咁落咗船之後就去咗紅磚貨倉,都係20分鐘路程左右。
其實入面就係個購物中心黎,
喺入面轉咗圈發覺冇乜野睇,都係賣手信多 然後就打算返返去東京先,沿住海邊行真係好舒服 最尾就經過返中華街去搭返地鐵返東京先連個路障都咁撚型棍
大約4點半返到新宿
其實本身入新宿御園行下
不過去到先知關咗門
繼續頹食kfc咁食完就喺附近周圍行下hea下,入咗間kamo大大隻豬蛇 好撚hea~又俾我見到間sega
仲要俾我見到隻臭西娜,佢已經注定成為我既囊中物了
最尾夾咗3000円先夾到呢隻野,
多得我呢啲傻仔,啲夾公仔鋪先咁好搵 行多幾個街口見到歌舞技町,就入去行下見識下
啲牛郎都幾樣衰下 同埋係咁俾人問japanese girl? 跟住個fd話想買啲野,
就行咗去間tower records度
咁啱有兩隊我唔知係乜既組合出show
睇咗陣,現在見識到megu megu fire 白石 嗰時正值akb總選所以都好多宣傳睇完個show之後就返咗屋企
繼續試酒同食宵夜,個布丁100円超高質
第三日完~~~
留名
兩年前都試過14天日本 東京入大阪走
中間去左立山黑部
留名
兩年前都試過14天日本 東京入大阪走
中間去左立山黑部

好想睇下大雪牆
我今次都喺名古屋住咗兩晚
本身想上飛驒不過唔夠時間
好撚毒
好撚毒

✌🏻️😄
其實有冇人
其實有冇人

有,出快啲

其實有冇人

有,出快啲

今晚
Cos著黑色衫
可唔可以分好段先出
啲字左一忽又一忽 好難睇
樓豬好撚毒
Cos著黑色衫

唔記得喎
做乜咁問?
可唔可以分好段先出
啲字左一忽又一忽 好難睇

ok我嘗試下
樓豬好撚毒

毒你老尾
我啲肌肉簡直完美
支持
支持

叫埋你老死奇狗入黎
幫推
幫推
幫推
幫推
講真樓豬再唔出文嘅話真係要變狗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞