2017 入境事務主任 集中討論 (4)

519 回覆
2 Like 0 Dislike
終於出

28/7 fib
有冇同路人
Congrats

這些機會
終於出

28/7 fib
有冇同路人

巴打batch1?
終於出

28/7 fib
有冇同路人

真?
官網未更新
終於出

28/7 fib
有冇同路人

冇圖既話
冇圖
已經練到心如止水
唔好fake人
唔好fake人

係。好冇品
究竟係咪真架。。fake人好無聊呀
想全世界得你一個收到?
未咁快啦
而家in 緊in service 既人
所以有排等

利申 男友入緊學堂

即係你男友係學堂接受緊 IO training? 明明前幾日 passing out 左上年嘅第二批,即係上年請嘅有第三批 IO 入學堂?

唔係 男友接受緊ia training 黎緊出班
佢今年申請左外部招聘batch 1同大家一樣等緊final in
佢而家仲係學堂 所以知道d呀sir 仲見緊in service 既等升職既io

之前一直潛水追post
見你地咁心急等final 先上水講幾句

係我講得唔清楚 sorry for 1999

我反而想了解下
你bf train緊, 但又apply IO
咁佢點請假?

做緊正苦工 去見正苦工係可以放authorised absence 不用扣假

巴打唔怕比老闆知你見工咩
我都係正苦,但係我用自己假

學堂受訓你點請自己假/sick leave
不過我都想知多d

咩呀入得學堂都轉左部門啦
我意思係見其他工唔想比現役部門知道
等緊有堅料出既一日
終於出

28/7 fib
有冇同路人

放流料死全家
等到就黎癲
Sor 巴絲打
Just ff
等到就黎癲
Sor 巴絲打
Just ff

你都幾撚on9下
等到就黎癲
Sor 巴絲打
Just ff

Come on, 成熟d好唔好,今日唔係4月1
單機啦

( Show Blocked User - 胸無一物小嘍囉 )
( Show Blocked User - 胸無一物小嘍囉 )

單機啦

祝連生貴子

單機啦

祝連生貴子

長命百歲,百病叢生
等到就黎癲
Sor 巴絲打
Just ff

啱啦繼續FF,反正都實無你份

即係你男友係學堂接受緊 IO training? 明明前幾日 passing out 左上年嘅第二批,即係上年請嘅有第三批 IO 入學堂?

唔係 男友接受緊ia training 黎緊出班
佢今年申請左外部招聘batch 1同大家一樣等緊final in
佢而家仲係學堂 所以知道d呀sir 仲見緊in service 既等升職既io

之前一直潛水追post
見你地咁心急等final 先上水講幾句

係我講得唔清楚 sorry for 1999

我反而想了解下
你bf train緊, 但又apply IO
咁佢點請假?

做緊正苦工 去見正苦工係可以放authorised absence 不用扣假

巴打唔怕比老闆知你見工咩
我都係正苦,但係我用自己假

學堂受訓你點請自己假/sick leave
不過我都想知多d

咩呀入得學堂都轉左部門啦
我意思係見其他工唔想比現役部門知道

C&e?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞