2017 入境事務主任 集中討論 (4)

570 回覆
4 Like 0 Dislike
我也有feel 因剛剛一批Io passing out左

關咩事 人地上個月已經POP左
我也有feel 因剛剛一批Io passing out左

關事咩
就算宜家in完 都要等幾個月後先入班啦

關架 因為佢地人手緊絀嘛
所以有分peak搞完passing out就多番人手搞番recruit
feel到係今日了
feel到係今日了

無錯
所以有分peak搞完passing out就多番人手搞番recruit

搞pop同recruitment係唔同部門...

有feel都冇用
又一日
愈等愈驚
想問下入境係咪唔洗視力測試?
冇色盲色弱就ok?
feel到係今日了

無錯

之前有feel左成個月
feel到係今日了

無錯

之前有feel左成個月

無限月讀
未咁快啦
而家in 緊in service 既人
所以有排等

利申 男友入緊學堂
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

仲in緊? in好多人?
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

你指 in 緊ia 先?
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

(現職)?
lm
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

係呀 講緊in service 升io 果批
所以外部招聘既io final 仲未開始呀
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

io呀
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

In service interview 完哂啦
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

即係你男友係學堂接受緊 IO training? 明明前幾日 passing out 左上年嘅第二批,即係上年請嘅有第三批 IO 入學堂?
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

未出就未出嫁啦
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

即係你男友係學堂接受緊 IO training? 明明前幾日 passing out 左上年嘅第二批,即係上年請嘅有第三批 IO 入學堂?

唔係 男友接受緊ia training 黎緊出班
佢今年申請左外部招聘batch 1同大家一樣等緊final in
佢而家仲係學堂 所以知道d呀sir 仲見緊in service 既等升職既io

之前一直潛水追post
見你地咁心急等final 先上水講幾句

係我講得唔清楚 sorry for 1999
未咁快啦
所以有排等

利申 男友入緊學堂

完左個幾禮拜啦
今日一定有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞