【沙田上車盤】點睇 《2》

623 回覆
3 Like 1 Dislike
睇你要交通定空間
交通就欣廷
空間就帝堡城
兩個人住欣廷軒其實ok,多一個就真係勉強啲
所以諗住儲多兩三年先 買入馬鞍山個邊
如果住帝堡城嗰啲 可能要揸車
LM
360河畔有無可能
真係好舒服 成個區都幾多年輕人
金獅殘爛散就得 河畔落到4百中已經變搶手貨
前日去完呢2度睇過 河畔真係贏幾條街
初初仲覺得金獅近鐵應該唔錯
係廢老少D 者,因為沙角同博康D 廢老唔會點過黎,好多事前都仲會行過黎飲荼,依家唔通黎724 做gym 咩.

不過仲有一樣係要留意既地方,係無銀行,如果唔多銀行野搞就無野,一有野搞就要出返沙田啦
ching 行路好快....金獅都叫近鐵...其實河畔都唔近,行去馬鐵站睇落唔遠但行都要差唔多10分鐘架
你可以照試下...不過360萬仲平過2014-2015 ,業主應該唔會睬你,你唯一可以試下,早兩日好似有單富豪500中成交4百幾尺,嚇下業主。

如果正常情況360連花園城都無人睬你
銀湖sure win
成交價已經反映咗金獅已經穿400 但河畔仲守到450(暫時)

金獅嘅好處係平得嚟又算大屋苑

用時間計行去大圍要10-15分鐘但大部分路程都無瓦遮頭 依家日日成30幾度真係攞命

河畔一過橋去到沙角邨果邊多好多瓦遮頭 好行啲

計埋巴士嘅話 河畔仲多選擇
富豪果單真係好抵 萬一蚊呎 居屋價嚟
最重要係環境舒服好多 金獅周圍都係公屋
的確係 有條大馬路頂一頂同埋本身沙角 乙明 城門河都好多位比廢老坐
不過真係好殘,買左都要大翻新, 40-50 萬裝修無走雞
濱景同碧濤,除咗樓齡大,係咪冇投訴?
睇緊大3房一千內,好似冇太多選擇
btw 近排陰啲陰啲跌,睇標價一年都低咗10%
點會冇投訴呀,個位置咁吊腳,附近乜配套都冇
第一城304最近做咩價位?
2分55秒到達第一城站/石門站
咩原因? 迎海新好多...
都要睇邊座 有啲遠撚到
用料垃圾,管理垃圾
新世界唔係有份嗎?
都用料垃圾嗎
係,恆基佔大份,管理都係四叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞