舉報藍絲唔係問題,但唔可以用佢曾經係黃嚟做佢,否則再無人夠膽表態自己係黃

10 回覆
14 Like 11 Dislike
其實香港大把藍絲敵人,有必要對付呢啲人先咩??咁只會搞到無人夠膽表態自己係黃,我哋嘅勢力只會越來越弱
諗極都唔知篤乜鳩
完全係百害而無一利

無論佢係咪鬼都好,你咁樣起佢底
佢入到去隨時搞鳩手足證明自己清白

就算唔講呢條友 搞到咁大獲
最後即使唔洗個個職員政治審查都好
呢段時間個個都要揸正黎做唔撚放水
受嘅最終係坐緊嘅手足唔係自己
1. 連登唔係一個人,係公海,乜人都有

2. 退一萬步,條友受訪都算,但黑暴前黑暴後
已經唔可能係同路人,唔抵可憐

3. 唔只一個人講過佢係現實世界寸得滯先被識既人做,難聽啲講直情唔關黃藍事
連登公敵化二部曲:
1.將連登變成專門篤手足灰、狙殺黃店嘅渠道
2.將連登同反社會冷血言論劃上等號

結果:冇人再相信連登,連登亦永久失去運動時期嘅功能

最近幾件事的確向住呢個劇本發展

比人入侵變到全部反社會人格
又變成全部篤灰撚
連登正式變成狗屎垃圾集中地
無自我檢討既能力 一班以為自己係智將既智障 黃圈越做越縮都無2反省能力 其實都係把握每個機會去害人 害手足都無問題 有人仆街就得
可以舉報藍絲,但唔能夠用佢曾經係黃呢個理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞