瑜伽女教練伏屍酒店案 死者親友發公開信:人本皆善,公道自在人心

197 回覆
38 Like 117 Dislike
死者真係好似 by2

唔想未來見到by2就諗起死者
睇下隔離serco post 幾多怨婦就知 只能說上連登勿認真 一但去返ig fb 依啲冇得匿名嘅social media 就可以睇返正常人嘅意見

大家撳入去睇一睇先啦

條女影相的姿勢真係幾似咸濕中介的相
又係突出私密部分引老細
本善論一早被破解咗

法律嘅存在早就俾咗明確答案

只要社會無法律自津唔到 本善論已經錯咗

所以愚家思想係弱智支那先信
連登仔打手真係夠曬黑心
衝住出嚟喺女死者剛死之時就落井下石笑人做雞,垃撚圾冷血涼薄思維,禽獸都有血性過你

人哋係咪做雞真係關你撚事。希望你第日死嗰日,全港巿民包括你老婆仔女老豆老母,會都係笑鳩你生平嘅唔啱嘅事,而唔係對你嘅死感到難過或傷感
人本皆賤
話唔定自己家姐啊妹女性親友發生同樣嘅事把口都一樣咁撚賤
唔出奇,呢啲冷血賤種,一日就雞前雞後,對生命離逝嗰種悲傷藐視嘅思想,完全CLS

心諗咁撚多連登會員玩膠玩到咁,係咪又係CLS
咁真係做雞喎
有晒圖證明又話比人HACK
雖然佢係雞,但罪不至死既又

不過佢哋係房打到咁隔離聽唔到既咩
根本貪婪自私係生物本性
我地人都係生物
次次講完呢句都有人回張tg圖
邊個負皮撚,或想負皮前,唔該比返小小人嘅良知血性,諗下死嗰個係你本人,但就死前知道自己會喺死嗰時,比人知道你曾經做過唔光彩嘅事,會比全港包括親解戚友老婆老公仔女老豆老母唱通街,而且無人會記得你死撚咗,冇人會記得為你傷感、難過,個撚個只係冷浩地笑鳩你做鴨、被欺凌、係毒撚、係人呃錢等等等嘅柒事,你咪大大方方㩒個負皮掣囉,傻閪
做雞就要比人殺?講野之前用下腦
唔好比人見到一個追求公義自由既論壇,鼓吹人虐殺女性啦
有你呢d社會垃圾p牌仔,影衰成個連登
孝順, 事業有成, 後生死得慘只能打感動, 實際論證唔到有無做雞
簡單講係果班人寫成段都係垃圾
barry ma屌人係討論區唔用真名更加係垃圾級別的發言, 條友果20萬訂閱咪又係用假名

女死者衣著暴露都未算重點, 但跟人上房同影相屢次強調下陰就似賣淫中介的影相風格, 最起碼就係合理懷疑
-----

其實又係光環論,當香港kol無視理據跟主流歸左邊, 幫女死者做護法就最易呃likes,已經唔係討論事情本身
做雞就要死既你老母都生你唔出啦
公道自在人心係真
但唔洗講出嚟
講出嚟就多咗
同意,心諗奇怪點解咁多人like…
啱,根本就接近變相有意無意淡化殺人邪惡,轉移焦點去雞雞雞嗰班傻鳩好開心咩?

玩膠都有個限度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞