「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟

108 回覆
84 Like 7 Dislike
發個貼
wow
手提電話講成手機都算
咁你估下邊度口音
寫錯字可以令人高潮

使乜估 reganlam 你呢件賤種五毛係邊度口音呀
你用殘體字已經出埋咗你啦五毛賤畜大陸仔
錯你老母臭閪呀死大陸仔
人哋笑鳩緊你用蝗語「發個貼」呀
香港人講開出post 開post
死支那五毛大陸仔
都話咗你唔撚係香港人嚟啦
原來今次開係cc台,唔怪得一班攝台冇見過既id
笑撚死
你似乎唔知自己衰乜
呢個邊緣人開個邊緣貼然後捉字蝨,你覺得我衰左乜呢
你件支那五毛大陸仔係時事台踩香港人,咁梗係嚟時事台篤爆你老母臭閪五毛大陸仔真面目啦死賤種
攝台啲巴打已經知道你係死大陸仔啦五毛賤種 reganlam

睇下人哋屌你係大陸仔收幾多正皮啦你擘大你對狗睇睇你自己收幾多負皮啦

你件支那大陸仔咪就係你自己口中嘅邊緣人囉仲係度玩支那式精神勝利法

你幾撚柒呀死支那大陸仔 reganlam
佢可能已經有香港ID , 所以認為自己唔算大陸人, 不過就唔多曉香港口語
件支那五毛大陸狗 reganlam 啲狗鼻真係寧舍靈
加上佢嘅支那狗主領導訓練有素
一聞即應,一叫即到
真係聽話
件支那大陸狗 reganlam 係攝台啲柒事柒到全攝台都知

估唔到件五毛賤畜仲衝出攝台,柒到嚟時事台

似乎佢嘅狗主領導逼得件大陸狗好撚緊
係咁周圍吠周圍咬周圍噬
件死支那五毛賤畜 reganlam 露晒底已經人所共知但都仲要係度繼續扮香港人同台灣人

乜香港人同台灣人用殘體字嘅咩?
做五毛做得咁撚柒,佢領導又要扣佢啲五毛變白做啦
連攝台都變隱藏機地
件支那賤畜仲要柒到去台灣mobile 01度扮香港人同台仔開戰佢仲屌mobile 01係支那01
開戰到攝台以外
你就係支那狗雜種
你老母比狗屌
好可惜我從來冇支那或者香港既id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞