「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟

108 回覆
84 Like 7 Dislike
件死支那大陸仔 reganlam 仲想扮嘢係度兜,但就九唔搭八

佢用殘體字蝗語已經露晒底
咁呢度係香港定台灣呀?死大陸仔 reganlam

你係連登咪一樣係咁打蝗語赤化污染緊連登

收皮啦!
屌你老母死大陸仔

收皮啦死支那大陸仔
係咁話香港係支那港嘅係邊個呀?
又抬高澳門嚟踩香港嘅係邊個呀?
又想屈香港人係支那文化嘅係邊個呀?

成日係度踩香港人
係人都知道你係支那五毛啦死大陸仔
仲要俾我篤爆你係用殘體字
死支那五毛大陸仔 reganlam
難得自己入嚟 唔使入狗竇刮出嚟
屌 我尋日仲浪費時間同佢討論
佢啲字眼真心唔似香港人
屌你上連登唔識轉番channel
同佢討論晒自己時間
屌你上面嗰個發個貼講唔係好識香港話呀,咁我同佢講嘢當然係佢睇得明優先
又唔係同你哋講嘢,我撚理得你哋呀,同三島一樣咁弱智做乜鳩
可以係攝台整ccptoy貼
真係創造奇蹟
仲有前個貼都未推到1001喎
sky_croc都係

邊有人好似 reganlam 你呢件支那大陸仔咁撚弱智呀明明你自己係死大陸仔仲好意思50步笑100步笑人係大陸仔?你睇下你幾撚柒同弱智呀啲巴打都正皮左膠佢笑柒你呀大陸仔
仲有用埋啲on9引號 “”
香港/台灣中文應該用「」引號
同埋香港/台灣係用正體字
件死五毛大陸仔 reganlam 殘體字已經露撚曬底
鍾意講成仲意算唔算係支那狗所為?
要睇對方意圖,如果佢自己唔知情況下將鍾意打成仲意,因為網絡太多人將鍾字打成仲字,佢肯認錯肯改返嘅話係唔算
因為支那狗特性係明知錯後都係死都唔認錯,相反屌返人轉頭
見到#35 「發個貼」都知咩事
無錯,香港人係講出post
巴打你真係眼利
貼你老母臭閪呀死大陸仔
香港人係講post 㗎賤種
你又露底啦死大陸仔

我係攝台篤爆你 reganlam 係死支那五毛大陸仔嘅post 正皮負皮比例係755,得5件賤種撐你證明你係攝台幾撚乞人憎

咁你好快啲擘大你隻右腳屙篤尿照下自己個狗樣啦死支那大陸仔 reganlam
死支那大陸賤畜露晒底
巴打有心cap晒圖
你啲回覆大部分都有口音 , 唔係書面語果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞