[VNL 排球吹水區] 15

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Gray黎緊都去Imoco 同Plummer爭做Robinson對角
如果當初guideiti(唔撚識串) 冇棄你荷去教垃圾土雞 你荷會唔會繼續有得玩?
gray一傳都係一般
其實舅父教波功力如何
有睇就知想贏到癲
係唔夠打姐
無攔網俾人任打
自己一攻修正打唔死
每次睇VNL個網都覺得好廢update又慢
Lowe簽日本JT
LYY進攻係進步榜得分前10裏面成功率最高 係支隊接最多一傳 仲好多大陸人閙LYY廢 尤其係班張常寧/龔翔宇粉不停攻擊話LYY成功率同效率低 多失誤 一傳防守差

Herbots同古賀呢次比賽分別扣左765/529個波...cls
仲要分別接左227/208個一傳

Chatchuon係兩翼球員中攔網得分最多,多過猿隊長同WYY

每隊12場 我齋睇扣球次數超過120次
成功率最高係Gunes 61.2%
之後係WYY 56.16% / Carol 55.3% / Maglio 52.38% / Egonu 50.45%
Frantti都好高...54.24% 不過扣左118個波
原來佢未退
張常寧真係唔好返黎
返黎俾人屌果個就係佢
支那係咪專屌啲打得好嘅
點會返,結完婚響屋企同老公睇你班人打到成pat屎咁,都唔知幾開心
支那人係真係好奇怪 明明都係支隊人都要搞分化
張常寧/龔翔宇粉 好鍾意插朱婷同LYY

如果我當係Mirror睇 我都明點解張常寧粉會攻擊LYY 始終有競爭
但龔翔宇粉都攻擊LYY先好笑 不斷比較數據話LYY點樣差過龔翔宇
可能好想好似李多英咁 影埋相擺上weibo
強国人不嬲鍾意玩內鬥
Egonu 打opp個成功率咁高
應該幾好
土雞咁垃圾都上到世界第4
猿呢
93年 仲算後生啦
45.4% 未算特別差 但作爲副攻算係比較平庸數據,連呢兩年表現奇差嘅Chirichella都46.23%

成功率低過猿 而又有d名氣副攻應該都無乜幾個
細Martinez 44.08
Dixon 42.11 (但只係38扣 上場太少)
Stevanovic 38.1 (呢個就真係flop到爆)
島村 37.3
其實張常寧/龔翔宇粉= 惠粉(扭頭粉)
咁如果有個後備中間,咁多場淨係上得一場頂一頂殺左一球波成功左,咁個%咪係100%? 變左第一?係咪咁計?呢個問題困擾左我好耐了
yes 成功率就係計 扣死/扣球數目
不過大賽個d通常都會睇埋你扣球數目幾多 佔全隊幾多%而係咪N/A你個數據
所以就算以前係頒單項獎都唔會因爲你1扣1中而有d最佳進攻

女排八強賽程,時間幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞