[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 42 , 暴太郎戰隊 18

411 回覆
6 Like 3 Dislike
鯊魚把聲 真係聽唔出係33歲男人配

呢個都冇
老豆型𠹌到
睇完銀虎部機械人唔知點解覺得佢會同紫鯊合體 因為睇劇透虎係奸奸地
今集REVICE反CUP
爸爸比你好
今年會唔會有大合體

龍虎鬼退神都7機 有冇得再加
OOO外傳9黎得好搞笑
佢個樣本身都成個細路咁
差d以為鮑魚手 步草加後塵成為河灘守護者
點知仲未死鮑魚手幾時先死
下集復活再強化
一係下集一係再下集實收皮
月9日4...
老豆s carry成集
雖然我相信唔係太重要

一開始堆戰隊鬼王有少少參考本家機械人
雖然兩三集之後已經重覆改色用
再之後直接用戰隊鬼嘅頭就算

而家連戰隊鬼都要環保,下集炎神鬼索性高速鬼頭加激走鬼膊頭改色,鬼王就凹返嗰頭

不過出得一分鐘左右嘅嘢,真係冇乜人在意
好似當初雞狗cg咁已經冇人再講,雖然其實唔太差
大家都將注意力放落晒劇情
之後仲有隻馬 見鬼退神咁多卡位應該仲有得合
附身鬼同鬼王一直都係同素體換PARTS
話曬起碼都要出幾十隻,慳水慳力D都可接受
https://www.tv-asahi.co.jp/donbro/enemy/?index=0017
想睇文戲多過打戲

打戲想睇互動多過打

(黑犬 突然on99出場發呆
鬼妹吐嘈又做腳
雞cosplay勁入戲以為自己真係隻雞)
期待

快警vsx 之後都冇試過多機合體

上年隻全力全開王有少少想買翻
幾型
外傳無咩人彈喎
佢自己唔中意而家Revice電視就投射咗落去埋外傳啫
舊年Rider warudo 出咗嚟之後,我至少見到有10集機界戰隊啲怪都係用緊佢嗰個素體
今集氣氛渲染好又打得好睇拍得好睇
係可惜vail呢個角色近呢十幾集埋左赤石堆就寫得差, 成隻火箭兵團咁定期出黎搞事最後又敗走咁睇到厭, 搞到今集就算迫住和解左佢都係唔討好
無論如何希望今集係轉捩點變番好睇, 冇人想套野唔好睇, 姐係唔好搞到上年saber起壞左個頭搞到d人睇佢唔順眼變左盲反咩都衰咁
依!咁老豆依咪可以用crimson rolling stamp喺destream driver到有冇人試過dx rolling喺demons driver有其他野睇?
拖鞋係本體
中二你真係英年早逝
而家有老豆方法咁打爆你又救返你喺身
睇完預告
屌你赤石咁都仲未撚死?
第一次中大招就隻手變灰
今集第二次中就再變多啲灰
姐係有三行血 phase three咁呀?
唔好搞咁撚多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞