[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 42 , 暴太郎戰隊 18

411 回覆
6 Like 3 Dislike
去左小智到避難所以中文春砲?
下⋯⋯咁事務所同班黑警都好垃圾喎
意思係咪事務所個tweet有誤導?Ig translate 唔係好睇得明
入唔到Twitter ac即係事務所一早全面接管咗
真係有人跟蹤同偷拍
事務所篇tweet有誤會成份(有想掩蓋事實嘅可能)
逼住唯要突登用ig出post
會唔會同事務所反面
事務所同黑警都CLS
有冇人可以翻譯吓嗰tweet 同個ig post Google translate睇唔明
唯b真係直屌事務所
即係點,睇唔明
事務所派人跟蹤唯?
跟蹤同偷拍都有機會係狗仔隊
但入埋屋嘅真係講唔過
事務所篇野又講到差唔多都係誤會,冇發生過咁
應該唔係
但事務所喺今次件事嘅處理手法有啲問題
睇黎唯b 拍完revice 係咁先,大家可以買定寫真準備炒
唔識日文,但睇翻事務所個篇野 twitter 既 google translate,係覺得唔係有 stalker,認為跟佢既只係記者?

如果係呢個意思,
你鹵味間事務所都幾撚癲,
旗下藝人覺得個人安全有威脅,
你事務所唔保護佢不得止,
仲要係未攪清楚既情況下,
就對外話係只係唯B自己攪錯而代佢向大眾道歉,
雖則話比人影到同 Stacy 一齊啫,
但想息事寧人都唔係咁呀話
其實今年年頭開始佢Twitter轉咗做經理人接手之後已經好少更新,加埋佢ig之前del咁咗啲泳衣相,我自己嗰陣已經覺得應該係佢公司想佢繼續拍下清涼寫真行寫真偶像路線,不過唯B唔想再賣肉(三月開始上雜誌都再冇水著)所以開始反反地面咁
就算唯B係受害人
今次搞到咁大鑊
日本仔文化都係會令佢收皮
照呢幾年d拉打女演員好少會中途唔拍寫真
多數出完一本先唔拍 半年都冇就乜更新SMS真係
間事務所又係啲典型日畜文化
扮少事博大霧
睇多次篇文,原來報埋警都冇用
完全冇人跟進
好似俾人用力壓住件事
成套revice最好睇係大叔嘅劇情門田,老豆兩條線外傳正傳穿插已經好精彩
如果發大嚟寫唔洗俾人屌得咁過分
班後生仔角色得個軀殼,內裡想塞個主題(信任/自信/存在意義/贖罪)俾佢地又寫唔出啲乜
唯B慘啦會唔會從此引退
https://www.facebook.com/100698605186772/posts/503969178193044/

中譯聲明係呢邊,
無留意到原來今日又再被人騷擾,
事務所原來唔單單只係想大事化小,
直情係零處理
加油 真心慘 希望多D人聲援 幫到佢
完全唔明事務所咁做有咩好處
跟蹤條友有底定被人揸住痛腳
跟蹤玩私追嘅人 可能係事務所大粒野/日本警察

日本警察出名垃圾桶川事件係其一例子
間事務所真係痴鳩線咁撚大鑊仲想瞞住件事係為乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞