【 巴西風暴 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXIX

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
🚨 "I've spoken to someone last week who reckons and has been told Gabriel Jesus 🇧🇷 and Raheem Sterling 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 are DONE DEALS."🔵 #MCFC #CFC

(via @SamLee,@TheAthleticUK podcast)
🚨 Tottenham are preparing a first official approach with a bid for Richarlison.⚪🇧🇷⏳ #THFC #EFC

(via @FabrizioRomano,@QueGolazoPod)
記得有數據講saliba 的dribbling
在中堅位top 15%
車>250
熱>676son
巴>神丹stay
…..
我地重唔係raphinha?
乜撚野矮仔打中堅bullshit
let's go馬天利斯
someone: 矮仔中堅防守唔掂喎

達蛇:年輕人,下年我地全年壓住人地黎打係唔洗防守的

一字排開
賣得。夠人
都話呢個唔關我地事架咯
佢係老高安基借我地個名俾佢啲人出去歐洲搵食
T3後備
牙達將nba小球戰術帶入英超
話唔定訓練好達蛇會用
高daddy : 每年既投入係兩億美金
同美軍一號 一齊出有buff
一早咁講,我地控晒粒波仲怕咩燒味
https://twitter.com/brickwarl/status/1541157561088499713?s=21&t=sbzicJOgbgr7AbHg0NsFwQ

代朋友問:個仔用我張卡課咗金,有冇得退錢,線上等。
驚唔驚達蛇下年真係不敗?
仆街比阿積士水鳩左 下季賣去西甲算 條死矮撚
車狗買兩件
老高安基:我個仔近期群埋兩個豬朋狗友,唔夠一個月洗左我二十億港紙
呢件高dad質我地要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞