【 巴西風暴 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXIX

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
個例子幾唔開胃
Walmart 疫情開始股價升到癲

係呢兩個月跌番少少
要睇佢腳法同長傳係咪真係做到要求
達啲控傳踢法應該想做到大部分時間自己控住波,所以防守能力爭啲佢都勉強接受
好似安歷基唔揀迪基亞但揀兩個腳法好啲門將咁
啲南美狗信唔信得過㗎
阿狗需要個豬蛇類型中鋒
佢啲source咪係twitter tier 1 accounts 囉
猁狗同鏝都搵到啲高大又有腳法嘅中堅
點解我哋要越搵越矮
鏝都搵好耐先搵到ruben diaz
用咗好耐otamendi
otamendi 都高過L馬
因為高大得嚟又有腳法唔易搵
bot嚟
阿積士要€50m ,我廠offer €40m + add ons,如果啲add on好易達到(出場次數)應該有機,再唔係第3次offer €45m + add ons實得
加比爾算係破產版又高又有腳法中堅
賓白其實唔算矮 實際有185高 只係唔夠大隻硬淨
乜source嚟
tier1
睇上面個新聞
好似唔係40m+add-on喎
而係40m入面包含左add-on
如果真係offer 40m+add-on
我諗已經done deal了
郵報 Simon Jones:

阿仙奴對 Lisandro Martinez 提出新的報價3400萬鎊,他們希望盡早達成這筆交易,阿積士的目標是回收4300萬鎊。 槍手已經簽下 Gabriel Jesus,且準備與列斯聯就 Raphinha 的轉會進行新一輪會面。他們暫時擱置了防守中場的運作,這表明他們最優先的引援位置是鋒線和防線。

加比爾dribble好似之前睇數據完全係0既
真係講帶到波又高可能係要數saliba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞