【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071)

84 回覆
25 Like 5 Dislike
打擊網絡打手集團,踢爆邊個操控輿論
呢啲嘢人人有責啦下話
內山昂輝式幫推
喺度打咗水蛇春咁多,唔畀人 copy and paste?所有圖都要自己做過?原來你咁撚得閒你冇嘢做㗎?
低能嘅見到人哋copy and paste,你條撚樣就幻想集團式經營背後有陰謀痴撚線㗎你
乜撚嘢呀,自吹自擂,話自己係內山昂輝弱智
弱智仔畀我撚狗咁撚

(1)截圖時間一個寫11小時前,另一個寫7小時前
(2)兩張圖嘅腦魔gif條眉毛喺唔同位

技窮就慳啲啦
獻醜不如藏拙
支聯會嗰個內山昂輝自己都賴嘢,不過唔同你討論喎
所有圖都要自己做過?

截圖時間唔同架,兩張圖仲想扮係同一張
咁撚蠢就摺埋啦
弱智仲想狡辯
戇鳩邊有睇你內容,我話畀你聽copy&paste或者用重複嘅圖唔係啲乜嘢
九唔搭八,食藥啦傻佬

抄嘢你至叻,垃圾縫合怪
左抄啲右抄啲就扮係自己出post
網絡打手嬲到要用晒兩個帳號,開三個post「抵制」我

海角鴉打一大篇文章上線上剛就係為左禁言 https://lih.kg/3054944

海角鴉(285514)公開誣蔑本人集資,有法律常識都知係嚴重嘅指控https://lih.kg/3055051

海角鴉(285514)這位港獨派人士對本人持有不同民主意見既人進行打擊https://lih.kg/3054800

講中晒勁嬲
又要柒喎,話自己只係copy and paste不過點都拎唔到來源證明清白
LM

Timothy,點解你作為一個中國人
唔可以有腰骨啲,承擔自己做錯咗?
你啲「黑科技」唔可以「拉黑」咩?
唔可以由得大家咁樣「比人騙」架喎!

自稱語音輸入都可以打到咁精彩,你啲粵語一定無得頂啦
謝幫推
繼續推
開晒分身都唔認
多謝
為了唔侮辱內山昂輝真人,要叫返胡敢啟
胡敢啟同Toppos真係費拉左右派的典型切片標本
一個反港獨左閪,一個反港獨右閪
極端泛民支持者嘅兩極
之前睇佢啲post都覺得奇奇怪怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞