蒙住老婆攞晒銀行存款同條女去冰島玩一個月

97 回覆
106 Like 739 Dislike
喺決定自駕之前查咗好多冰島旅行團,有啲day trip 差唔多幾百至四千左右,大部分團只去一啲出名景點。呢啲我都冇去,所以冇跟團。比較鍾意去啲冷門地方。

自駕遊
瞭解主要景點 (一個個在google map上標記)列出想去的地方,再根據行程來找合適嘅酒店/民宿,呢次去冰島是自駕,所以要睇埋有冇免費停車位、所住嘅地方距離景點的距離。

民宿 or酒店 (10日換咗9間民宿)
冰島酒店好撚貴,一般一晚要2500,喺airbnb上訂嘅,2晚都係住青年旅館,歐洲青年旅館條件都幾好的。另外幾日住過一個有超大露台的林間小築,有獨立院子嘅小精靈之家,背靠雪山同面向大西洋嘅木屋,仲有喺Akureyr住嘅現代風小白樓,返到首都住嘅北歐風樣板間。
10天住宿差唔多用咗10000。

嘢食:
自己識煮嘢食,加上自駕遊,所以一路上都係喺超市買餸
整完放上車,一般即晚都會去附近嘅大超市買,做好第二日午餐,所以食物的開支唔算大。

條女
lm
假膠垃圾
隻雞幾錢
旅行期間日日扑
包月幾錢?
我睇唔到同條女三個字
樓主條傻9 全部圖都係網上偷
冇,私人用only,唔比你
大約要幾多錢先可以去玩一個月
30000左右,加埋機票 35000
攞咩蒙住老婆
眼罩胸罩定底褲
說話
好心就成熟啲 諗嘢長遠D。你一個月後乜都冇隻雞仲會唔會要你,諗野成個細路仔咁。 咸濕好正常,但你都要用下個腦。你攞筆錢黎投資自己身上 樣衰既整容 瘦既請私人健身教練 再買架車,你方冇女埋身咩。
我個女嚟⋯⋯諗咩
樓主日日作post R關注 真係廢身先得閒做埋呢D野
廢身?你新移民?
好彩覆之前起咗下底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞