[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (72)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
雖然我唔覺許賢係借香港波上位
但佢現場講嗰句又的確一碌鳩打晒全足總人
同連登最鐘意講balltoy cctoy一樣
我係足總基層做嘢嗰班聽到真係無鳩辜

咁都擺明係話班董事
德轉吉爾吉斯區在統計了亞協杯參賽球隊中身價最高的幾支俱樂部。由於來自港超的東方龍獅有一名吉爾吉斯斯坦後衞,因此東方與兩支吉爾吉斯俱樂部——科奇科爾-阿塔石油和比什凱克多多伊的身價雖然沒有排在前10,但仍然出現在了榜單中。具體排名如下:

1、科威特競技(科威特)

2、吉扎克粟特人(烏茲別克斯坦)

3、裏法(巴林)

4、巴釐聯(印度尼西亞)

5、莫亨巴甘(印度)

6、阿拉比(科威特)

7、理文(香港)

......

12、東方龍獅(香港)

......

19、科奇科爾-阿塔石油(吉爾吉斯斯坦)

21、比什凱克多多伊(吉爾吉斯斯坦)

值得一提的是,在東亞區的第一輪比賽中,東方以3比1戰勝了身價高於自己的理文,科祖巴耶夫貢獻了全場最多的解圍次數。
吳凱威
咁我諗基層有心果班都知唔係話佢地
佢地都知道最大問題係決策果班
足總基層個班會唔會去到2022都覺足總會包埋自己掛
球迷屌左咁耐都係貝狗個堆撚屌啦
許腎仲喺captv開始留鬚嗰期已經見過佢入場睇大腸飛馬,肯定唔係勝利球迷
許賢支持香港足球係人都知,唔係質疑呢一點
但如果一早拍好正常點會唔喺對阿富汗之前出呢
同埋細睇返條片內容同背景
係覺得swag條片刺激到佢叫足球說故事去拍呢條片啫
不過反正有人拍香港足球就係一件好事!冇必要深究
黃大仙 pen 1-1 大埔
其實有乜問題如果呢樣係有價值令更多人上到位
咁吸引人透過港足而爭取更多曝光其實有咩乜問題
未有人識都做,咁咪即係唔係勝利球迷囉
又未地圖炮到咁嘅唔通指名道姓講最頂班撚屌咩
ft 中西區0-0 北區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞