[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (72)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
譚仔賺錢緊係俾到兩萬
記得有段時間佢係南區打防中係幾好 踢啲波夠簡單完全掩蓋到佢既弱點
比波比最短最近既隊友 一係就簡單解圍 防守甩咗又有中堅包返
想問下香港5號係咩來頭?新球迷入坑想了解下
佢踢左咁耐無兩萬就仆街啦
曼城在2011/12賽季與謝家強簽約,並安置到預備組擔任隊長,還獲球會列入歐冠盃參賽B名單,成為首位入選歐冠盃參賽名單的香港球員,期間更一度與曼城一隊操練,最終謝家強未能在曼城迎來職業球員生涯的處子戰,直到2012年5月他未獲球會續約,反而得到英冠球會米杜士堡及英甲球會奧咸等英甲球會青睞,但他卻決心出國外闖,推卻當地球會的邀請,並在5月開始獲香港老牌球會南華接觸游說加盟
謝家強
曼城青訓
現效力傑志
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E8%AC%9D%E5%AE%B6%E5%BC%B7
前曼城球員
佢+佳佳應該吸到客
2個都靚靚仔仔
佢之前有兩萬或者多過呢個數我理解到
但而家球市唔好 講踢法又冇咩特別
搵新球隊係咪真係仲叫到呢個價同簽到約先
好簡單踢番去東狗之前個季既表現3,4萬都得
都係番爛區啦 得域奇有說明書
多謝支持
謝家強個CV咁靚 但我之前睇啱啱香港隊個比賽佢又唔係話好勁咁,但的確幾型,係咪因為環境定太攰
一個執晒啲屎喎 咁都唔勁
衰啲個句超晒班就唔會係香港見到佢
但睇多啲你就會發覺佢係而家港隊最top個一兩個
雖然而家唔係top fit
佢最理想都真係返去爛區 希望最後成事啦
都幾肯定如果佢踼唔倒港隊出唔倒線

早幾日睇返球迷世界
0809年破記錄有13隊
結果下半版d GD
平均一場得570人
普高
可能因為我只係睇最尾香港對印度嗰場 因為我見第三第四球都好似關佢事
兩睇,太多隊會拉低平均入場人數,但Boost到2+1隊,甚至2+2踢亞冠,對吸sponsor好有作用,at least宜家呢一刻keep到三巨頭有得喺亞洲賽亮相,我覺得係幾重要。
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞