黃絲藍絲原來係2019先出現?

291 回覆
26 Like 136 Dislike
成個post其實就淨係笑緊啲傻鳩吹到2019先分黃藍

但事實2014已經搞到好大件事 好多人都有參與

根本無批鬥過咩人咩ivyso 咁都要畫公仔畫出腸服𠹌咗你地

第二個宇宙嘅樓主
2022仲分黃藍嚟講 肉酸到 pr使唔使咁博呀
2014 5x萬
之後2015到2018愈來愈少
係,果陣黃藍真係分好清,好多人參與

一堆人講會唔記得,遊行完繼續返工。以上幾年睇真係引證左
係2019開始先真正全港覺醒
波台狗,係咁開post架啦
最多批鬥你哋啲審美觀有問題 咁大塊面都吹到仙女咁

#92,#104
我唔知你個陣已經係好hardcore定點
但個陣既雨傘主流係下面啲圖咁
個陣仲攞黎打飛機攞光環話香港人好和理非
係呢幾年先攞黎笑返

哇好叻
最咩少,你唔係講到全香港都參與落去咁架咩
初期就冇,對班狗仲幾好添,見人地打份工,比埋野食野飲,點知換嚟催淚彈仇恨就係咁開始囉
你真係傻閪嚟回歸後有三段高峰期
老董23條八萬五2004第一階段
之後回落做返港豬
2013/14第二階段絕對唔比2019年少人囉
2016年已經係後雨傘年代港豬比例較多回落返好多,係新年魚革本土派抬頭
2019年叫再多咗人
根本上冇2014雨革做基礎2019反送中唔會叫高峰囉
你條撚樣唔好為拗而抝啦
你2019先唔關心政治唔代表其他人都係囉好唔好?
你隻cctoy真係弱智唔係扮
冇講過2019先出現

只係話2016啲人已失憶

事實2016年大把人忘記哂佔中

weekend大撚把人上大陸飲喜茶
*你2019年先忽然關心政治唔代表其他人都係囉好唔好?
樓主好撚型棍
淨係知2019後講嘢稍為唔啱聽 就會俾某啲人話係5毛
你都識講係基礎,基礎點會一黎就全港咁多人參與呀
全港人參與唔叫基礎啦,打後幾年都唔會靜到人都冇啦
當年上大陸飲喜茶:俾錢大陸人

依家睇Viu: 俾錢大陸人
所以你想表達啲咩?
你以前啲po 想表達啲咩
你up乜撚嘢?9唔撚搭8
而家係講緊你屈黃藍喺2014唔普及
你條撚樣篡改歷史食屎狗cctoy
其實催淚彈第一日就射咗
雨傘前奏既佔領公民廣場啲狗已經好出力
所以而家先會攞14年笑左膠同引以為戒
所以後期先會泛民分裂出本土
就係因為個陣既主流太左膠
上面有位師兄話同輔警絕交可能都係個陣分裂出黎個班
只係想講 唔好諗到14年咁美好咁進步
其實係14年既落幕 香港人先進步起來
你自己睇 自己理解囉 使唔使我每個post解釋一次俾你聽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞