黃絲藍絲原來係2019先出現?

291 回覆
26 Like 136 Dislike
班友完全九唔搭八
幾時有話過唔得呀?
2014年佔鐘佔旺唔會比2019年少人囉
冇一百都幾十萬人點樣未普及法?
屌你老母隻cctoy真係up得就up
原來啲人鍾意佢黃
好出奇?鏡粉都係一樣鍾意佢地黃啦,例如pop蛇
我哋黃圈只接受Pure blood
關黃藍幾時出現咩事
不過你啲賤種19年先識醒就仆街死算喇
#3已經利申咗認同ivyso真黃都仲有成班傻西老屈咩2014唔黃
老老柒柒,自從冇得示威,黃嘅道德感召離大眾愈嚟愈遠,到今時今日條道德底線已經冇得七七八八,遲啲就會三次不認黃絲,我只可以講呢家撐viu扮抗爭真係好撚肉酸
哦,你咪唔同意囉
全部都係藍架
Mike就話賺錢賺到盡 冇人屌佢偽黃嘅
但幾時出現黃藍 同 有幾care黃藍 係兩回事喎
14年出現黃藍 但大部分人唔會有好似呢幾年咁care黃藍
至少個陣黃藍係可以做到朋友 冇乜聽過話要同藍既朋友絕交
呢幾年先咁壁壘分明
講真viu掘起其實真係食政治水起家
果陣帶著矛盾去旅行好明顯係政治節目
周庭同何君妖去日本
抽起王丹果集都睇得viu其實唔係反共
只係想做和事佬既感覺
Deanie姐19年頭幫運輸署免費拍廣告添
樓主要唔要批鬥埋
我批鬥咗邊個?
你唔撚識就去google下2019前 7.1遊行最高人數係13/14年有晒數據,反中情緒係回歸後最高峰,乜撚嘢我唔同意啫客觀事實就係客觀事實啦,你見識少就唔好出嚟獻醜啦,俾人話你cctoy真係唔怪得人架
計返時間,14年嗰啲單非雙非兒童都未長大,所以14年都仲係好正常,仲係好香港
梗係最高啦,之前都冇乜
最高即係幾多呀
2019到左就2019最高,2019又係幾多呀
Viu從來都只係流行文化工業而唔係反共
但香港呢幾年就係急切需要培養香港本土文化
Viu作為流行文化工同時搞既野又有本土色彩就好重要
你只可以講未燒到去商家層面
2014都好多人因為政見而冇朋友做
最少我身邊有,我同個輔警狗老細反面
係啦 最好ivy so 係藍
唔洗日日比你班煩膠批依樣批果樣啦
得啦得啦,你最黃,將所有淺黃或者 2019 年先加入嘅黃鬥死哂,留返你自己一個做黃大仙就最好
屌你老母樓豬都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞