[邊位巴打?]男店務助理涉藏逾300段兒童色情片 准保釋兩周後再訊

98 回覆
19 Like 23 Dislike
netstat -an | findstr ESTABLISHED | more

一句command就捉到你

齋睇好似無事
重點係開咗好壞既先例,你用得保護兒童既理由去搞網絡監控,咁以後用其他理由都得架啦
美國呢啲國家仲要分分鐘係罰下載cp仲重過個molester本身,成件事根本係反智,俾人感覺係佢搞網絡監控仲重要過保護兒童本身
呢個真係唔知
係咪多人到拉唔哂
咁首先點解要睇cp先
不論real life又好virtual又好
deepweb
關咩事,咁不如問埋點解有人要睇啲斬頭片虐殺片?不如禁埋呀嘛,陣間又鼓勵人虐殺啦
支那一樣

訓左幾耐呀老友
你覺得你唔用cp就拉唔到你咩
得閒望下啲係tg講左一句就比你拉,或者屋企有海報標語
或者背囊有豬咀個啲cases
而家要入你洗撚咁煩咩
我講堆嘢擺明唔係淨講香港啦下話
真係要拉既話絕對係
如果兒童色情包漫畫
即係班狗四圍搵cp野?
開公數放蛇叫雞都得,何況上網搵cp
網上鹹片巡邏員(j緊未成年少女嘅狗)search緊片個陣見到人哋share?
淨係睇緊鹹片
Reported
入波台拉哂外賣仔
主要係一兩隻慣犯 咩作品有幻女都講變態嘢
然後再多幾隻物以類聚/ 懶中立同佢地圍爐
佢地被正常巴打block晒 有人理佢地係因為仲未知佢地真面目
有馬師兄
弱智
吓 咁香港女仔咪全部都未成年
比我老屈好嬲?
https://www.legco.gov.hk/yr01-02/chinese/bc/bc57/papers/bc570626cb2-2377-3c.pdf

(iv) “不論它是否對真人而作的描劃”
17. 有關描劃不包括漫畫或動畫 ,除非該漫畫或動畫描
劃的影像看似真正兒童,並屬 條例草案所界定的色情描劃,
則屬例外。

求其上網搵到
見到當時立法諮詢個講法係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞