2022 黃店月餅討論區

591 回覆
159 Like 37 Dislike
有冇人可以幫手集合下
曲奇以呢個價錢嚟講算好好啦,性價比好高
有興趣
我都覺得佢得個包裝靚
收到曬
有興趣夾呀
幾廿歲人仲學韓仔
扮李政宰
幾廿歲人又無樣仲學韓仔
扮咸魚遊戲就叻 一開始又話唔想人叫佢456, 後尾扮得勁happy
因為真係想試valerie囉
Valerie
流心奶黃(8件)
流心抹茶(8件)
流心伯爵茶(8件)
宇治焙茶(4件)
蛋黃黑芝麻(4件)
陳皮紅豆蛋黃(4件)

每樣想自留2件,有人夾上面口味嗎? 唔全部口味要晒都ok
https://t.me/ikeeep
我哋今年再度同人氣餅店 Valérie合作,推出《天下太平》版流心奶黃月餅,綠茶 x 伯爵茶月餅精選禮盒~今年除咗可以喺一日三餐同大渣哥茶記自取之外,我哋仲特意照顧港島區、東涌、馬灣嘅朋友,希望盡力送晒啲月餅俾大家!

tag埋Valérie
真架? 咁真係可以買一日三餐有2隻味
絲打搵左人夾未
但你會唔會想近中秋個時先拎
睇 pin link la
仲分黃藍
百佳惠康都係藍,千奇唔好幫親
黃店月餅?係咪講緊好似平時黑警截查咁,呼喝你俾針卡佢檢查果啲「良心」小店?
【#候鳥月餅 預購】黑夜中,我們遙盼星月 🌙
月盈虧有期,聚散皆有緣。「朔望朝期」四字,除了表達月亮的陰晴圓缺,也是候鳥對再見重聚的期昐。
一牆之隔,一海之遙,猶看同一片圓月。
無論身處何方,我們的心都在同一個地方。
候鳥月餅現正開始預售,預計 8 月起取貨,收益將用作支持在囚支援工作,如候鳥在牆邊守望,等待故人歸來。
立即到如一網站預購 🥮
https://linktr.ee/waitingbirdhk
內容|6 個裝迷你蛋黃白蓮蓉
預售價|一盒 $288,兩盒 $538
預計取貨日期|8 月上旬起
月餅生產|烘焙•愛麗斯 Alice Loves To Bake

候鳥服務熱線|6012 5534
#候鳥 FB / IG|waitingbirdhk
🫂 候鳥平安包 https://linktr.ee/waitingbirdhk
💛 歡迎隨緣購買,和候鳥一起幫助更多有需要人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞