陳凱琳首回應身世疑雲 Post多張全家福證一條心:絕對充滿愛的家庭

662 回覆
110 Like 436 Dislike
遲啲個孫變非仔
其實人地都冇需要證明比外人睇
佢地又有錢 自己一家人又開心 幸福過好多人啦
香港夠一堆呀叔幫個大陸婆養便宜仔
咁你唔等林作找咗數先出嚟抽水?
三個仔女都唔同樣
foodpanda一齊影
血緣有那麼重要嗎

公司啲八婆就係咁
明明有晒立場
但又要扮到思考過咁
其實佢地搞咁多野都無直接講過佢地係親生,係人都知咩事喇
爸爸頂帽
老婆任人砌
呢家人好撚有愛,
又少數族裔又LGBT又可能領養,
成家人仲咁團結
who
Day one就應該話領養⋯⋯
驗一驗咪得 仲影呢啲相話好融洽 好假
一係就唔好理隻林作啦
咪傻喇,係親生一早認左喇,咁耐以黎佢地都正係話係一家人,從來無講過係親生,係人都知咩事喇
無話你地無愛呀
無話你地唔一條心呀
有呢輯相 更加肯定邊個係親生
聯合國

佢同佢堆保險狗下線正垃圾
親生還親生,充滿愛還充滿愛,兩回事嚟
購買代替領養
印仔最鐘意
唔係開唔開心嘅問題呀傻閪

係dna嘅問題呀你老味on99食賓周
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/215314/%E8%88%8A%E6%97%A5%E7%9A%84%E8%B6%B3%E8%B7%A1-%E9%99%B3%E5%87%B1%E7%90%B3%E8%88%87%E9%BE%8D%E9%B3%B3%E8%83%8E%E5%BC%9F%E5%BC%9F%E5%A4%9A%E6%AC%A1%E8%A2%AB%E6%8C%87%E4%B8%8D%E5%83%8F%E8%8F%AF%E4%BA%BA-grace%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E7%BD%95%E6%9C%89%E5%89%96%E7%99%BD%E5%AD%90%E5%A5%B3%E5%83%8F%E6%B7%B7%E8%A1%80%E5%85%92%E5%8E%9F%E5%9B%A0/2

Google吓好難咩
她表示Grace與Derek出世時與大家姐Joyce一樣白淨,不過兩姐弟去到14至15歲突然變得眼大臉尖,而細仔Derek更生多了鬚根。Connie透露自己母親是馬來西亞人:「可能我媽媽係馬來西亞人,擁有亞裔嘅容貌,細佬又喜歡戶外活動,又或者加拿大嘅食物有好多荷爾蒙啦」。
TB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞