陳凱琳首回應身世疑雲 Post多張全家福證一條心:絕對充滿愛的家庭

662 回覆
110 Like 436 Dislike
https://topick.hket.com/article/3197328/%E3%80%90%E5%A4%96%E8%B2%8C%E4%B9%8B%E8%AC%8E%E3%80%91%E9%99%B3%E5%87%B1%E7%90%B3%E6%9B%AC%E5%8F%AF%E6%84%9B%E9%BD%8A%E8%94%AD%E7%AB%A5%E5%B9%B4%E7%85%A7%E3%80%80%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E8%A6%AA%E8%A7%A3%E5%AD%90%E5%A5%B3%E4%BC%BC%E6%B7%B7%E8%A1%80%E5%85%92%E5%8E%9F%E5%9B%A0%EF%B8%B0%E7%B4%B0%E5%80%8B%E5%A5%BD%E7%99%BD%E6%B7%A8

媽媽陳劉惠嫺(Connie)曾上電台節目《舊日的足跡》為子女的外貌解畫:「Grace與Derek出生時與大家姐一樣非常白淨,但突然在14、15歲時眼變大、臉變尖,阿仔更多了鬚根,可能我的媽媽是馬來西亞人,擁有亞裔容貌,他又喜歡戶外活動,又或是加拿大的食物有很多荷爾蒙。」
係呢個阿媽生 但唔代表係同一個阿爸 咁樣先係最尷尬 如果領養一早可以講
香港人質素
死tb
你連重點都未知就走出嚟吠,搞唔掂喎你
我成日覺得係醫院同第二個bb掉轉咗
前幾年grace係有回應過 「我係daddy親生!」
我好記得
一次過調轉兩個?
擺明儲心積慮
你估我好似你咁
人人都有唔同理由
接受唔到係你嘅事
你道德淪亡!
咁即係陳媽媽戴帽 偉大
其實唔出聲無人話你啞
你唔理佢
林作仲無癮
都係無啦啦講咩100萬太小,依家大你1000萬又無理由答返同一句
收皮啦八公
米米吔色真係好阿叉味道
佢daddy係咪陳桂祥先生先?
身有屎咁
其實點解一定要人認 好撚on9
如果真係領養人地老豆已經好撚偉大
仲想點 林作你快d死撚左佢啦
唔代表人哋有責任要回應
又唔係做錯咗啲咩
同個外賣仔一齊影相咁好
做咩鬼
裕美n手飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞