陳凱琳首回應身世疑雲 Post多張全家福證一條心:絕對充滿愛的家庭

662 回覆
110 Like 436 Dislike
陳凱琳(Grace)與龍鳳胎細佬Derek因Derek激似混血兒外貌與他爸爸中國人樣貌的差異,身世再被質疑,更引來「抽水王」林作用100萬再加碼500萬利誘二人去驗DNA!雖然身為女婿的鄭嘉穎昨日(22日)出席活動時表示不回應就是最好的回應,但陳凱琳今日終於在IG回應!

陳凱琳(Grace)於今日踏入31歲生日,她在IG Post出全家福,更寫道:「We wouldn’t be who we are today if it weren’t for our beautiful, wonderful, patient, resilient, kind, silly, fun, hilarious, supportive and absolutely loving family in the world!You mean the world to us.Thank you for putting the Happy in our Birthday.(如果不是美麗、美妙、耐心、堅韌、善良、傻氣、有趣、搞笑、支持和絕對充滿愛的家庭,我們就不會成為今天的我們!父母對我們來說意味著世界,謝謝你們為我們的生日帶來快樂。)照片可見,她們一家人心情並未受到影響,關係親密。
第五張相係唔係解釋左點解grace同derek係咁既樣?
領養都可以好有愛架
大女變咗做仔
其實唔好越描越黑啦
禾確特同佢哋有冇血緣關係?
唔知陳凱琳有冇睇過netflix套our father
個家姐變咗TB咁嘅?
雖然都好唔鐘意陳凱淋,不過更加想作仔條撚樣賤種仆街
你屋企。。。 好綠喔!!!
不如算啦
你好撚似d八婆
人地回應po ig: 好撚心虛
人地唔回應: 仲唔係身有屎
其實林作都係問咗一樣好多人都想知嘅嘢
驗左就唔洗咁多野講
放隻閪上ig 都無用啦
佢真心覺得咁樣有說服力?
真係好似
好似都無解釋點解同老豆唔同樣
又講埋晒啲大愛例牌回應

係真金不怕洪爐火,怕咩去驗

500 萬出嚟做善事,仲可以攞光環tim
陳爸爸慘到 要一齊拍埋呢啲相
係影, 唔係拍
Sor 手快快打錯字
邊忽似樣呀.. 收皮啦
個家姐又矮個頭又大到ACG人物咁,又單眼皮塊面又圓又闊,有冇差咁遠呀
你兩件雜種我屌你老母呀
成功同林作爭取曝光度+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞