傳深圳市中國銀行出現擠提

279 回覆
204 Like 9 Dislike
留名學嘢
你住禮賓府?
中銀喎

支那必勝

美國必敗

深圳醒ar, 即刻要搭車,入室內都要撩, 唔撩就入都入唔到。 紅碼勁ar

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=480452

仲想追錢, 街都無得出la
日本是時候修改教科書內容
之前唔係話玩現金電子化咩
叫上面打多幾個零咪得
問題係支那人都意識到現金先係最可靠
無實物, 無論糧票定銀紙都係講個信字
真係要揸梗係揸美金
係人都屈毛
又點會無丫
咁記得買多D支那債券 買多幾層支那樓再儲多D錢落支那銀行呀
咁你條臭閪蚑那賤蛆係蚑那開咗銀行戶口未
有銀行戶口喺支那,咁你想表達啲咩?
咁存晒幅身家入去囉臭閪蚑那賤蛆
會考慮,謝謝
你地射左出黎
爽唔爽呀?
唔驚!! 唔怕!!
人民幣一定有,就係唔比你攞,有國民黨金圓卷收場你睇
人民幣一定有,就係唔畀你囉,攞下攞下變成金圓券,咁點搞呀
歸0係河南省D村鎮銀行。深圳大行未見歸0新聞
第二條
中華人民共和國的一切權力屬於人民。

人民行使國家權力的機關是全國人民代表大會和地方各級人民代表大會。

人民依照法律規定,通過各種途徑和形式,管理國家事務,管理經濟和文化事業,管理社會事務。

https://www.basiclaw.gov.hk/tc/constitution/chapter1.html#:~:text=%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E6%A2%9D,%E6%96%87%E5%8C%96%E4%BA%8B%E6%A5%AD%EF%BC%8C%E7%AE%A1%E7%90%86%E7%A4%BE%E6%9C%83%E4%BA%8B%E5%8B%99%E3%80%82
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞