巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
十卜十卜^^
一個咁完美既topic

蝗狗繼續推
等大家睇下你班戇鳩仔
連呢啲咁嘅煲水新聞都走去信

實牙實齒話PSG 要賠一億
到底蝗狗收左一億未?

死獌狗
Topic 入面2隊都踢歐聯架
睇你嘅霸氣盃啦
關你撚事咩
但你愛之深責之切個隊都係踢歐霸
咁鐘意做我 stalker
搵條球例睇下,係咪衝門踢腳唔洗吹先啦
黑哨蝗狗
咁巴黎同皇馬關你咩事

弱智蝗狗
美斯而家踢緊邊隊?答啦柒頭

搵左成個月,你班黑哨蝗搵到球例唔Foul 未?
係黑呀,咁點
終於肯認咪乖囉
黑哨蝗狗
好過你啲死疤狗唔會認
間唔時又突過龜頭想洗白北京電視機

講到黑哨拎歐聯
蝗狗係威啲嘅
計埋今屆黑足四屆返嚟
有唔認?
蝗狗永遠唔肯面對嘅2大真相
1.蝗靠黑哨
2.蝗不及巴塞
輸咗0:4都仲以為自己勁過巴塞
幾時有唔認黑哨?
輸到0:4就渣過疤狗?咁之前疤狗對皇連續不勝叫咩呀?唔好同我講又未上力呀?而家踢波鬥入波多定鬥留力多?
皇疤對碰249次皇贏100次疤贏97次
咁代表乜?
火野狗,柒少陣pls🙏🫡
另外介唔介意講下,你話皇馬唔會贏到利物浦,但皇馬贏左喎,唔好又賴黑哨咁肉酸啦
拉到去249次對碰,
講歷史你知唔知蝗贏100次入面有幾多次係政府幫手先贏?
https://www.inmediahk.net/體育/獨裁者佛朗哥與皇馬巴塞的恩怨情仇
link都畀埋你自己睇

講近14年,由2008年哥帥上任開始,到今年咁多年嚟
聯賽對碰巴塞贏咗一大半,當中仲有幾次係大炒蝗
冇錯,近年係差啲,比蝗連續贏返幾次
但你哋贏埋都唔夠一半
鬥入波吖嘛?
巴塞最頹嗰陣你哋先贏得1,2球差距
但你哋好地地,人腳齊,有晒C朗摩迪bale拉膠嗰啲
都可以輸3,4,5球,
永遠只有巴炒蝗,蝗上次炒到巴3球已經係哥師前嘅事
呢啲咪就係分別囉
火野狗柒就梗㗎啦
樓豬呢啲動態球迷愛之深責之切都唔敢認
拗黎都冇意思,我就唔再同你拗啦
建議你不如做實事寫信比歐聯褫奪皇馬黑足咁多屆嘅歐聯啦
係啊,我的確計漏咗運氣呢樣嘢
的確蝗贏咗,但明眼人都知蝗唔係實力贏,只係靠運
同埋你哋堂堂蝗馬,靠泊大巴贏,好肉酸囉
Ok,又要講佛朗哥
就當佛朗哥黑鳩左你死疤狗咁多場
咁唔見疤狗勁到出去踢歐聯拎多啲?
同埋係咪贏你一兩粒就唔計贏?贏你一兩粒唔計實力勁過你?
贏十粒又係贏,贏一粒都係贏喎
最多你話贏得冇統治力,咁係咪贏你呀?0:4之前你死疤狗對皇連續不勝,咁係咪疤狗廢過皇馬?
同埋c朗巴爾摩迪係到個陣難到疤狗唔齊腳?比盡你咪17-18冇左尼馬轉會操作開始柒個陣先唔齊腳,咁之前係咪有贏過你?

Btw唔爭在解答埋你話皇馬唔會贏到利記,你點睇
係呀,古圖救曬啲波唔係實力而係運氣
學到野了
另外咁都叫泊大巴,咁摩佬時期車仔個啲係咪叫泊坦克
肉酸還肉酸,咁係咪贏呀,你實牙實齒話唔會贏到利記喎
賴完黑哨賴運賴大巴,柒到咁,難怪疤狗猁狗都冇人理你呢隻流浪狗啦
幫你置頂埋
希望你班蝗狗手joke 認清事實
知道係靠黑哨先拎到4個歐聯

唔好成日周圍吠得咁大聲
你個隊愛之深責之切咪又係黑
你咪又係大大聲咁吠
黑哨蝗狗黑足四屆呀大佬
肯定前無古人 後無來者啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞