巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
老母信唔信得過
係咪連equal嘅中文都唔撚識由頭到尾都冇講過個source嘅可信度 你個傻仔就爭住衝出嚟搶白卡
而家又話Equal equal

你叫前面嗰班又話枱底數

又實牙實齒話PSG俾咗好多錢包皮先肯留低嘅蝗狗手joke 情何以堪

買唔到球星都算
買黑鬼防中都無問題呀
洗成80M +20M Add on 買先係重點
真係唔知做乜買咁貴
出名標高嘅 Transfer market 都係標6000萬
同埋你條蝗狗係咪唔記得咗
包皮本身完約㗎喇
使乜鳩計轉會費啊
啲錢咪又係俾佢袋
我拒絕了1.8億歐元的報價,我身邊的人說我瘋了,因為他過一年可以免費離開,但我這樣做是因為我確信基里安

人哋舊年報價想買呀 1.8億係報比PSG唔係報比包皮呀
「皇馬的報價比我們的好。他是我們的球員,除了皇馬,還有英超球會對他感興趣,但他選擇了巴黎,我們直到最後一刻才與他或他的家人談錢。基里安(麥巴比)首先對這個項目、足球和競技感興趣。」

呢段咪講緊今年皇馬個報價囉
九唔搭八拎返上年1.8億個報價嚟講做乜鳩
閱讀理解拎U?
唔係天唔天真嘅問題
問題係你乜鳩證據都冇就假定自己嘅諗法係事實
十足十啲冇接受過教育嘅大媽咁
他們曾報出提出了1.7億到1.8億的價格。這意味著皇馬的報價,加上他的工資,已經比我們的要好,就像現在這樣。

續約簽字費同轉會費比
賤種蝗狗 = 無腦藍屍
都係公認咗嘅客觀事實
你喜

賤種蝗咁鍾意信埋啲濕鳩野雞 Source
問左佩雷斯收到嗰一億未?
中學畢業未?叫李嘉誠成盤生意數俾你睇好唔好
啲疤狗真係好撚癲
關我撚事呀,又唔係我講
你老母比狗屌呀
全家生愛滋呀
呢啲fake news 笑下就算
包皮留隊根本冇問題
一定要過皇馬咩
呢位 Ching 就理性喇
人地PSG 本身有錢,俾包皮留隊都唔俾
成堆波台癲狗周圍咬
話口未完又成隻癲狗咁周圍吠

著35號伸晒脷成個狗樣出晒嚟嗰隻係咪你
關你撚事?番去睇下你老母塊閪好過啦,成班生滋狗屌過
咪放長雙眼睇下下季巴黎拎到咩杯囉

矇就矇啲
Zoom 大啲俾大家睇吓蝗狗仔嘅狗樣

見你個名咁新都唔知係邊個
原來係謝斯朗拿度
兩隻都俾皇馬掃地而出
有taste
慘撚到要咁人搵野黎入
同祖域2條弱智一擔擔
改埋啲柒名
係時候轉喇
無野講就喺揾會員名嚟講
唔好咁小學雞啦
我夠話你個名柒啦,你轉名囉on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞